Nyheder22. januar 2019

Ronaldo skyldig i skattesnyd: Skal betale gigantisk bøde

Christiano Ronaldo har i dag ved retten i Madrid erkendt sig skyldig i skattesnyd og skal nu betale en kæmpe bødestraf
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ronaldo_paa_vej_i_retten.jpg
 Foto: MEGA

Den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo fortryder formentlig nu, at han fiflede med tallene, for det kommer til at koste ham dyrt.

I dag erklærede fodboldstjernen sig skyldig i den skattesag, som har varet i flere år. Og han kan nu skrive skattesvindler på sit ellers ret imponerende CV.

Det skriver Reuters.

Det var en storsmilende Ronaldo, der troppede op ved retten iført en sort rullekrave, sorte solbriller og et par blændende diamanter i ørerne.

Han stoppede ikke op ved pressen, men gav dem 'thumbs op', inden han gik ind i retten med sin kæreste i hånden. Alligevel gav han sig tid til at skrive et par enkelte autografer på vej ind.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ronaldo_i_retten.jpg

Ronaldo skal betale 140 millioner kroner i bøde (Foto: Mega)

Ronaldo havde på forhånd indgået en aftale med skattemyndighederne i Spanien om at betale 18,8 millioner euro svarende til 140 millioner kroner i en sag om manglende skattebetaling.

Derfor var retssagen i dag en ren formalitet, og Ronaldo og kæresten var da også hurtigt inde og ude af retten i Madrid.

Selv om den kendte fodboldstjerne sidste år i forbindelse med aftalen også modtog en betinget fængselsstraf, slipper han nok for at komme ind og ruske tremmer.

Ifølge BBC havde Ronaldo anmodet om at deltage i retsmødet via video for at undgå 'spotlight'. Af samme årsag havde han også spurgt, om han kunne blive kørt hele vejen ind i retsbygning, men det skulle være blevet afvist, og stjernen måtte altså tage turen forbi journalister og fotografer.

Sponsoreret indhold