Top 10: Dem vil vi se i "Vild med dans"

I aften er der finale i årets udgave af "Vild med dans", og den store finalekamp kommer til at stå mellem Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke.

Men hvem kunne man forestille sig at se på gulvet i en ny sæson af det populære danseprogram?

Det har SE og HØR taget et kig på, og vi er ret sikre på, at det vil blive en forrygende sæson, hvis et par af vores ønsker bliver opfyldt.

Listen tæller komikere, YouTubere, sportsstjerner, TV2-profiler og en enkelt eksprinsesse. 

Se med i videoen, for at se, hvem vi gerne vil have med i "Vild med dans". 

Artiklen fortsætter efter videoen

Daniel Svensson smidt ud lige inden finalen

 
Efter at have været på gulvet i både en tango og en samba, måtte det smukke dansepar desværre se sig slået på målstregen. Dermed blev det ikke til en finaleplads for håndboldspilleren, der i flere uger havde været den sidste mand i årets udgave af "Vild med dans".
 
I aftens udgave af fredagsballet var der ingen omdans, her gik værterne Sarah Grünawald og Claus Elming direkte til afsløringen af, hvilke af de tre resterende par, der skal kæmpe om det eftertragtede "Vild med dans" trofæ.
 
- Det er rigtig ærgerligt, mest fordi jeg ikke dansede godt nok. Men når jeg ikke kan præstere bedre, er det okay, at jeg ryger ud til to bedre par, lød det fra en ærlig Daniel Svensson efter udsmidningen.
 
Finalen i "Vild med dans" løber afstablen klokken 20.00, hvor der bliver sendt live fra Forum Horsens. Her skal de to resterende par danse tre danse hver, før der kan findes en vinder af årets udgave af "Vild med dans".
 
Se video med Daniel og Karina herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close