Nyheder 17. november 2017

Daniel Svensson og Karina Frimodt er ude af "Vild med dans"

Det blev et farvel til Daniel Svensson og Karina Frimodt i årets semifinale af "Vild med dans".
Foto: Dan Mariegaard

Semifinalen blev endestationen for Daniel Svensson og Karina Frimodt i årets udgave af "Vild med dans".

Efter at have været på gulvet i både en tango og en samba, måtte det smukke dansepar se sig slået på målstregen. I aftens udgave af fredagsballet var der ingen omdans, her gik værterne Sarah Grünawald og Claus Elming direkte til afsløringen af, hvilke af de tre resterende par, der skal kæmpe om det eftertragtede "Vild med dans" trofæ.

Her blev først Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen kaldt, og herefter blev det altså Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard, der trak det længste strå.

Da kameraerne slukkede var det en tydeligt berørt x, der fortalte om sit exit

- Det er rigtig ærgerligt, mest fordi jeg ikke dansede godt nok. Men når jeg ikke kan præstere bedre, er det okay, at jeg ryger ud til to bedre par, lød det fra en ærlig Daniel Svensson.

Dansepartner Karina Frimodt har ikke lagt skjul på, at hun er utrolig stolt af Daniel udvikling i gennem programmet, men han/hun ville selvfølgelig gerne være gået hele vejen.

- Jeg er vildt ulykkelig over, at vi ikke når til finalen, jeg ville så gerne danse den freestyle, siger skønne Karina Frimodt efter aftens exit fra "Vild med dans".

Efter at have været på dansegulvet havde den dansende håndboldkæmpe fået færrest point af de fire dommere, og seernes stemmer var altså ikke nok til at redde ham og smukke Karina Frimodt.

Selvom Daniel Svensson startede "Vild med dans" ud med lavest point af alle par, så nåede han altså hele vejen til semifinalen, hvor han dog måtte se sig slået af Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke.

Finalen i årets udgave af "Vild med dans" bliver altså en duel i mellem de to skuespillere Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke, og det slag skal stå på fredag i et totalt udsolgt Forum Horsens, hvor nerverne helt sikkert vil sidde helt ude på tøjet hos de to finalister.

"Vild med dans"-deltagerne 2017

Sponsoreret indhold