Nyheder 6. marts 2010

Debbie Cameron: Tilgav sin mor før hun døde

Efter flere års tavshed blev Etta og hendes datter forsonet på dødslejet
Debbie tilgav sin mor på dødslejet
Debbie tilgav sin mor på dødslejet
Foto: All Over

Da Etta Cameron døde torsdag, var det omgivet af sin familie - ikke mindst datteren Debbie, som hun ellers ikke har været på talefod med i årevis.

- Debbie og Etta fik talt ud. De fik tilgivet hinanden for, hvad de havde brug for. Ingen af dem ønskede at skilles som uvenner, så det var meget vigtigt for dem, siger Ettas søn Steven til BT.

Den kolde luft mellem mor og datter skyldtes primært, at Etta havde svigtet sine børn i løbet af deres barndom. Sangeren forlod blandt andet Debbie og Steven i en periode på 5 år i 1960'erne - ufrivilligt.

Det var meningen, at hun blot skulle optræde i det gamle Østberlin, men hendes manager stjal hendes rejsepapirer, så hun var fanget i det gamle DDR, skriver BT.

Mine børn lider stadig

Etta har tidligere udtalt sig om sit dårlige forhold til datteren Debbie, som er kendt fra Dansk Melodi Grand Prix og sangen "Krøller eller ej", som hun sang med Tommy Seebach.

- Jeg tror ikke, jeg kunne have gjort tingene anderledes, men jeg tror desværre, at begge mine børn i dag lider under de ting, som de oplevede da de var små, skrev Etta i sin selvbiografi "Hun gav smerten vinger" fra 2007.

Heldigvis blev alt talt ud mellem Etta og både Steven og Debbie inden gospelsangeren åndede ud.

- Hun havde det godt. Selvfølgelig var hun afkræftet og syg, men hun var glad for at være hos familie, fortæller sønnen til BT.

Se galleriet af Etta Camerons fantastiske liv:

Sponsoreret indhold