Nyheder 11. juli 2017

Babyboom i kendisland: De venter barn

Den nye generation af kendisser er lige på trapperne.

Danske kendiskvinder: Frodige og gravide

Det vrimler med struttende maver i kendisland.

Vi er allerede blevet beriget med masser af babyer i 2017. Oliver Bjerrehuus blev fornyligt far til nummer fire, mens Mathilde Norholt i sidste uge kunne vise sit og kærestens første barn frem.

Men der er flere på vej. 

Det røbede svømmebaben Jeanette Ottesen i går, da hun gik i luften med sin nye blog. Sammen med svømmekæresten Marco venter hun parrets første barn og er 3,5 måneder henne og når derfor måske at blive forældre i 2017.

Et opslag delt af Jeanette Ottesen (@jeanetteottesens) den

En anden som har været lidt mere tavs omkring sine lykkelige omstændigheder er DR's "Aftenshowet"-darling Ulla Essendrop. Det var først, da maven ikke længere kunne skjules på skærmen, at den søde hemmelighed slap ud. Den tidligere sportsvært og kæresten Jimmy Bøjgaard bliver forældre til deres første barn inden længe. 

Et opslag delt af Annette Heick (@annetteheick) den

Det var en ups'er. Det har "Danmark har talent"-værten Cecilie Lassen og "Turboweekend"-forsanger Silas Bjerregaard aldrig lagt skjul på. Ikke desto mindre glæder de sig til den 22. september, hvor Cecilie har termin. 

Et opslag delt af ⠀⠀⠀⠀ CECILIE LASSEN (@cecilielassen) den

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at Anne Glad skulle have børn. Men "Kender du typen"-eksperten blev forelsket i musiker Kim Vagn Wagner, som brændende ønskede sig arvinger. Parret bliver forældre til en dreng til september. 

Et opslag delt af Anne Glad (@anneglad_officiel) den

Til oktober udvider "Vild med dans"-parret familien med en lille pige. Danser Katrine Bonde er henrykt over, at hun denne gang får en pige, som hun kan sætte hår på. Hun og musiker Noam Halby har i forvejen sønnen Milas på fem år.

Et opslag delt af Katrine Bonde Halby (@katbonde) den

- Jeg er så mega lykkelig over, at jeg i starten af december skal have et barn med min elskede mand, jublede sanger Mathilde Falch, da hun og komiker Jesper Juul afslørede den dejlige nyhed. Mathilde turnerer lige nu hele landet rundt med babybulen. 

Et opslag delt af Mathilde Falch (@mathildefalch) den

Hvis du ikke kan få nok af babybuler, kan du se et udvalg af kendte kvinder med struttende maver i galleriet herunder:

Danske kendiskvinder: Frodige og gravide

Sponsoreret indhold