Nyheder20. marts 2016

Se videoen: De kendte ankommer til Teenage Awards 2016

Gustav, Linse, Bryan Rice og mange flere var at finde til dette års Teenage Awards 2016, der løb af stablen i Imperial i hjertet af København lørdag eftermiddag. Se de kendte ankomme på den røde løber her

Lørdag blev Nordeuropas største biografsal – Imperial – forvandlet til en sand ungdomsfest, da dette års Teenage Awards 2016 løb af stablen.

Men det var bestemt ikke kun teenagere fra nær og fjern, der havde fundet vej til Imperial.

Også Gustav, Linse, Mopper, Bryan Rice, Frederik Fetterlein, Danni Sigen og Dick Kaysø var blandt de gæster, der troppede op på den røde løber forud for prisfesten. SE og HØR havde lokket Adam Daniel til at møde de kendte på den røde løber – se hvordan det gik i videoen øverst i denne artikel.

Værten på årets show var Bubber, og det gik bestemt ikke stille for sig. Den erfarne vært valsede således rundt på scenen og blandt publikum – og uddelte skiftevis små præmier og kram.

Awardshowets højdepunkter var dog uddelingen af intet mindre end 12 priser.

Og den helt store topscorer blev – måske ikke overrasket – Lukas Graham, der vandt en perlerække af priser lørdag eftermiddag.

Men da stjernen ikke selv kunne modtage prisen for blandt andet ”Årets bedste sanger”, ”Årets bedste sang” og ”Årets forbillede”, trådte hans filmfar – Dick Kaysø – til for at modtage de mange priser på ”Grunks” vegne.

Ud over priser blev der også tid til en del musikalske indslag fra blandt andre Djämes Braun, Clemens, Anna David og Pelle B + Frederik Fetterlein.

Du kan se billeder af de kendte på den røde løber og billeder fra showet herunder:

Teenage Awards 2016

Sponsoreret indhold