Nyheder22. juni 2017

De helt store navne på plakaten i Odense

Der er garanti for bidende satire og latter i lårtykke stråler i Odense Sommerrevy 2018
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/odense.jpg
 Foto: Skovdal Nordic
Er du vild med Bodil Jørgensen i 'Rytteriet' og kan du ikke få nok af Niels Olsen i 'Ørkenens Sønner', så kan du godt begynde at glæde dig til en regulær humoristisk dobbeltwhopper med de to næste sommer. Begge de dygtige, morsomme skuespillere er nemlig på plakaten, når Odense Sommerrevy spiller i 2018.
Der er tale om to af den danske revyscenes absolut største navne, som finder sammen på scenen i Odense. - Jeg er meget stolt og super glad for det stærke hold, det er lykkedes mig at sætte til Odense Sommerrevy 2018, siger revydirektør Lars Arvad. Han kommer også selv på scenen sammen med de rutinerede gengangere Vicki Berlin og Thomas Mørk.
Niels Olsen ser frem til at spille på Fyn næste sommer. - Jeg så revyen for første gang i år, og det er et flot telt med et spændende set up, så allerede nu glæder jeg mig meget til at komme på scenen og spidde nogle politikere, siger Niels Olsen. Bodil Jørgensen har revyerfaring fra TamTam i Tivoli. - Når det drejer sig om revy er det hver gang en udfordring, fordi man kan lave så meget med det. Og det kommer vi også til på Fyn, siger Bodil Jørgensen, som du kan se herunder i et par legendariske sketcher med komikeren Andreas Bo:
Vicki Berlin er stolt over at være en del af besætningen til næste års Sommerrevy i Odense. - Det er det stærkeste hold, en revy overhovedet kan stille med. Jeg glæder til at arbejde sammen med bundsolide og herlige Bodil og Niels, siger Vicki Berlin. Billetsalget til næste års revy er gået i gang, og du kan sikre dig en plads i teltet her. Hør de fem medvirkende i Odense Sommerrevy 2018 fortælle om deres forventninger:

Sponsoreret indhold