Niels Olsen: Min datter sætter mig på plads

Rosa Olsen er god til at fortælle sin far, når han siger for meget ’nej’. Foto: Kaspar Wenstrup

Rosa Olsen er god til at fortælle sin far, når han siger for meget ’nej’. Foto: Kaspar Wenstrup

Ud over at han mestrer kunsten at levere en komisk tekst på både TV og revy-og teaterscenen, at synge og sætte latterkramper i gang hos publikum, som ingen anden, så er Niels Olsen også velsignet med to stærke og skønne piger i sit liv: Hustruen Joy Maria Frederiksen, som i øjeblikket instruerer ham i Tivolirevyen ”Tam Tam” – og hans datter, Rosa, som er blevet en ung kvinde på 18 år. 
 
 
Joy holder Niels skarp på scenen, mens Rosa gør det samme på hans opdragelse. 
 
– Min datter har altid været god til at sige ’hvorfor ikke?’, når jeg har haft ’automat-nej’et’ på. Hun har opdraget mig i, hvad jeg har skullet give lov til. Jeg har nok sagt meget nej i forhold til spørgsmål om, hvornår hun måtte drikke alkohol, og hvornår hun skulle være hjemme. Sådan noget, som alle forældre taler om, fortæller skuespilleren, der før i tiden godt kunne være bekymret, når hans datter var ude i nattelivet. 
 
 – Da jeg selv var ung, var der ikke så mange overfald i togene og skyderier. Det er blevet mere råt med årene, og derfor har vi passet godt på hende.
 
Køb SE og HØR i denne uge, og læs det STORE interview med skuespiller Niels Olsen, der blandt andet fortæller om alle sine sjove roller og gode minder gennem tiden. Kun i SE og HØR.
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close