Nyheder 7. maj 2014

De går videre til finalen

Klare favoritter i torsdagens semifinale
Af af
Norske Carl Espen er en af favoritterne til at vinde torsdagens semifinale.
Norske Carl Espen er en af favoritterne til at vinde torsdagens semifinale.
Foto: eurovision.tv/Kim Erlandsen/NRKEfter at tirsdagens semifinale sendte 10 deltagerlande videre til lørdagens finale i det internationale Melodi Grand Prix på Refshaleøen i København, er der torsdag aften linet op til den 2. semifinale.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Melodi Grand Prix er kommet til landet

Og spørger man oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, er der nogle klare favoritter i torsdagens semifinale.

LÆS OGSÅ: Grand Prix-kommentator stadig for syg

- Norge, Grækenland og Rumænien er alle tre favoritter til at vinde semifinalen og gå videre, siger Peter Emmike Rasmussen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: San Marino overraskede

Der kan hosDanske Spil indgås væddemål om, hvem der vinder semifinalerne, men resultatet af semifinalerne, og hvem der placeres fra placering et til ti må først afsløres, når finalen er overstået, for at offentliggørelsen af resultaterne fra semifinalerne ikke skal påvirke afstemningen til finalen.

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik til Grand Prix

Lige nu er det dog ikke de tre favoritter, der er spillet mest på.

- Det er Israel og Østrig, hvor oddssene på, at de går videre, er henholdsvis 10,0 og 8,5. Det er her, der i skrivende stund er størst risiko for, at Danske Spil kommer til at betale penge tilbage til spillerne, siger Peter Emmike Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Melodi Grand Prix-vært tog fejl af årstal

Han vurderer, at kvaliteten på sangene i den 2. semifinale torsdag er udpræget dårligere end tirsdagens semifinale.

- Der er ingen deltagere fra 2. semifinale blandt de nationer, vi vurderer bliver placeret på de syv øverste pladser i lørdagens finale. Norge er den nation fra 2. semifinale, vi vurderer kan opnå den bedste samlede placering, og der er tale om en beskeden 8.-plads, og det er fordi, vi er af den opfattelse, at de andre sange er bedre og vil opnå flere stemmer, siger Peter Emmike Rasmussen til SE og HØR.

Du kan spille på semifinalen her.

Sponsoreret indhold