Nyheder 7. maj 2014

San Marino overraskede bookmakere ved Grand Prix

Var ikke spået finaleplads
Af af
Valentina Monetta stillede op for San Marino for trdje gang og nåede i finalen.
Valentina Monetta stillede op for San Marino for trdje gang og nåede i finalen.
Foto: eurovision.tvUpåagtede San Marino overraskede tirsdag aften, da den lille nation, der er helt omsluttet af Italien, gik videre til lørdagens finale i det internationale Melodi Grand Prix på Refshaleøen i København.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Melodi Grand Prix er kommet til landet

Danske Spils oddssætter, Peter Emmike Rasmussen, der er ansvarlig for oddssene på de mange Grand Prix-bidrag, havde ikke set det komme, at San Marino gik videre.

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik til Grand Prix

Det gav pengene fire gange igen, hvis man havde spillet på, at San Marino gik videre til lørdagens finaleshow.

- Men der havde ikke været den helt store spilaktivitet på San Marino. Omvendt var der en del spillere, der troede på, at Island gik videre, og med odds 3,15 på islandsk avancement til finalen, kommer vi til at udbetale nogle penge til spillerne på den konto, siger Peter Emmike Rasmussen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Melodi Grand Prix-vært tog fejl af årstal

Også Montenegro overraskede positivt ved at gå videre til finalen på lørdag, mens Belgien var den største negative overraskelse, og det var egentlig ventet, at Belgiens bidrag ville nå finalen.

Axel Hirsoux og sangen "Mother" vandt med imponerende 234 point og en margin på 144 point ned til andenpladsen i Belgiens Grand Prix, men sangen var ikke god nok til at gå videre fra semifinalen.

LÆS OGSÅ: Grand Prix-kommentator stadig for syg

Spil på udfaldet af den anden semifinale her.

Hør San Marinos bidrag her.

Sponsoreret indhold