”De fede trin”: Tæt på usmageligt

Det er lidt for pænt i \

Det er lidt for pænt i "De fede trin" - bare se videoen herunder

Foto: TV 3

3. afsnit af "De fede trin" var epokegørende.

Samtidig med at deltagerne kæmpede med diæter og hårdt arbejde i træningslokalerne for tabe sig, skal de også vise ynde på dansegulvet. Men i gårsdagens program var det tæt på det usmagelige.

- Programmet burde jo hjælpe deltagerne til at tage sig godt ud. Men når dellerne på den måde vælter ud, så ved seerne jo ikke rigtig om de skal holde af deltagerne eller væmmes, siger stylist Jesper Hentze fra Scoop Models.


Tanja i miniskørt og bugnende top

I aftenen program var specielt pigerne på udstillingsrampen. Ikke fordi de taber sig mindre eller danser dårligere end drengene. Men fordi de i aftenens udsendelse skulle danse disko, og derfor var de også klædt i glimmer, pailletter, minikjoler og hot pants.

Læs også: Kia Liv Fischer: Deller ingen hindring


Maries kropsnære glimmer overlod ikke meget til fantasien

Deres store korpusser blev i den grad udstillet og deller vist frem.

For meget af det gode synes nogen.


Tinas guld hotpans var i den grad klistret på

- I og for sig er der jo ikke noget odiøst i, at deltagerne i de her fedme-realityshows bliver vist frem. Men her sættes en ekstra dimension på, fordi de jo faktisk skal styles til at være indbydende og lækre. Men det var tæt på at være usmageligt, siger stylist Jesper Hentze til seoghoer.dk.

Tab dig online, fra bare 3 kr. om dagen med diætister godkendt af Sundhedsstyrelsen.Tinas korte kjole var ikke nok til at overbevise dommerne om, at hun havde dansetalent

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close