Nyheder 3. maj 2010

Kia Liv Fischer: Deller ingen hindring

Værten fra ”De fede trin” har ingen kæreste, men heller ikke problemer med at støve mandfolk op
Foto: All Over

Det er ikke tilfældigt, at Kia Liv Fischer har næsten samme fysiske statur, som sine deltagere i "De fede trin".

- Det ville virke lidt mærkeligt at have Andrea Elisabeth Rudolph til at står der helt tynd og smuk og præsentere folk. Jeg kan relatere til deres problemer, siger hun til Ekstra Bladet.

Og lige så bevidst Kia er om sin egen størrelse, lige så lidt hæmmer det hende i hendes kærlighedsliv. Nok er hun single, men det betyder ikke, at hun har svært ved at score.

Læs også: "De fede trin": Jeg er for tyk

- Jeg har fundet ud af at danske mænd er fantastiske (…) Man kan få dem til alt, siger hun.

- Jeg er ikke på jagt efter en kæreste lige nu. Jeg er voldsomt single, så jeg flirter lidt omkring. Men jeg har ikke antennerne ude efter en bestemt lige nu, siger hun til avisen.

Nydelsesmenneske

Når Kia igen i aften styrer løjerne i TV 2's "De fede trin", så sker det med sædvanlig indlevelse og forståelse for de overvægtige dansere og de strabadser, de gennemgår.- Folk bliver udstillet, ja, men det gør man i alle reality-programmer, og deltagerne har virkelig et mål. De smiler jo hele tiden, de mennesker, og jeg tænker: "Fuck, jeg skal også i gang med at tabe mig". Jeg ville gerne tabe 30 kilo, men det gør man ikke bare sådan lige, siger hun til Ekstra Bladet.

Tab dig dig fra bare 3,50 kr. om dagen. Se mere her.

- Jeg er et nydelsesmenneske, elsker at går i byen, god mad og alle de irriterende ting, der feder.

Sponsoreret indhold