Nyheder19. november 2008

David Nielsen: Sigtet for vold

Fodboldspilleren, der også har truet Morten Ankerdal med tæsk, er blevet afhørt af politiet
David Nielsen er blevet dømt skyldig i vold
David Nielsen er blevet dømt skyldig i vold
 Foto: All Over

Fodboldspilleren David Nielsen udgav for nyligt selvbiografien "Sorte Svin", hvor han afslører, at han har et hidsigt temperament.
Netop det fik holdkammeraten Allan Gaarde at føle i februar 2005, hvor han fik et knytnæveslag af David Nielsen.

David måtte i sin tid forlade Aab, hvor han spillede dengang, men slap for videre tiltale. Men i dag har fortiden altså indhentet ham.

- Jeg blev forhørt i tre kvarter af en politifuldmægtig. Jeg gave min version af sagen. Og nu er jeg på baggrund af det, jeg har skrevet i min bog, sigtet for vold, siger han til sporten.dk.

Foldboldspilleren er overrasket over sigtelsen, og finder det underligt, at sagen tages op netop nu. ´

- Jeg har godt i yderste konsekvens vidst, at dette ville ske. Men politiet vidste nøjagtig disse ting for tre-fire år siden. Så det er selvfølgelig lidt overraskende.

I den omtalte bog tegner der sig et billede af en mand, hvor øretæverne sidder løst. Han skriver også om en episode, hvor han overvejer at banke sportsjournalisten Morten Ankerdal.

På trods af den negative omtale og de konsekvenser bogen har fået for ham, fortryder han dog ikke, at han har skrevet "Sorte Svin".

- Jeg har forsøgt at skrive en bog om fodboldverdenen set indefra. Om de ting der kan gå galt. Og om de ting der kan gå godt. Det er den historie, jeg synes der har været vigtig at fortælle.

Sponsoreret indhold