Nyheder 5. november 2008

David Nielsen: Truer TV2-journalist med tæsk

Fodboldspilleren beskylder Morten Ankerdal for at have ødelagt hans karriere
Foto: All Over

Fodboldspilleren David Nielsen er rasende på TV2-journalisten Morten Ankerdal. Han beskylder ham for at have ødelagt karrieren for flere af hans FCK-kolleger, fordi Ankerdal havde inviteret dem i studiet til et interview, hvor de blev konfronteret med brugen af doping.

David Nielsens harme var dog ikke mindre, selvom han selv havde takket ned til at medvirke i programmet "Det magiske vand".

Derfor var han med til at lægge en plan, der gik ud på, at Morten Ankerdal skulle ned med nakken.

Hævn
"Planen var, at vi skulle overfalde Morten en mørk aften, give os til kende og så banke ham godt og grundigt", afslører David Nielsen i sin nye bog "Sorte svin".

Planen var udtænkt sammen med Diego Tur, Thomas Rytter og Carsten Hemmingsen. Men planen blev forpurret.

"En dag sagde vi til Flemming (Østergaard, red.), at Morten havde fortjent et par på hovedet. Og da han hørte, hvordan det blev sagt, og hvordan fråden næsten sprøjtede ud af munden på os, anede han uråd", forklarer David.

Og det skal Morten Ankerdal være glad for.

Han har dog stadig ikke tilgivet sportsjournalisten og han pønser fortsat på at få hævn.
"I dag er jeg stadig hævngerrig og vil ikke afvise, at min voldsomme lyst til at give Morten en omgang tæsk får frit spil, hvis jeg møder ham en mørk aften."


Ankerdal tager det roligt
Offeret for voldstruslerne tager det dog med ro. Morten Ankerdal har allerede læst bogen og kender til David Nielsens trusler.

- Jeg er ikke bange, fastslår sportsjournalisten. Jeg er glad for, at de ikke gjorde det dengang. Men ellers har jeg ikke rigtig noget at sige. Hvad David Nielsen skriver i sin bog må stå for hans egen regning.

- Men han truer dig jo direkte?
- Dengang gjorde jeg meget tydeligt opmærksom på, at jeg ikke havde lyst til at hænge nogen spillere ud. Det har jeg stadigvæk ikke. Jeg havde ikke noget som helst udestående med David Nielsen på nogen måde. Det har jeg stadigvæk ikke.

Sponsoreret indhold