Nyheder19. oktober 2016

Danske skuespillerinder tror på spøgelser

Der er paranormale fænomener i TV3's nye serie "Forbandet". Det mener skuespillerne ikke er urealistisk.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20161011_wen_-_tv3_51.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Morderiske sagn og paranormale fænomener sætter scenen til et ægte skandinavisk gys, når thrillerserien "Forbandet" går i luften på TV3 onsdag.

Sarah-Sofie Boussnina og Mathilde Norholt repræsenterer Danmark i de bærende roller som søsterparret Hanne og Mette.

Det overnaturlige i serien finder de hverken mystisk eller urealistisk. De tror nemlig begge på, at der er mere mellem himmel og jord, end vi går og tror.

- Jeg er meget spirituel, og jeg tror på, at man skal respektere alle sjæle i verden. Når legemer dør, lever sjælen frit, og de skal leve et liv i fred, siger Sarah-Sofie Boussnina.

Mathilde Norholt erklærer sig enig med sin skuespillerkollega.

- Jeg tror også på sjæle og på, at alt levende har en sjæl. Og hvis man sidder fast i noget ulyksaligt og så går over til den anden side, så vil man blive ved med at sidde fast i det ulyksalige.

Mathilde Norholt har blandt andet arbejdet på Folketeatret i København, og selv om hun ikke har lyst til at gå i detaljer, har hendes tid der overbevist hende om, at der er sjæle, der ikke har fået fred.

- Der sker ting på Folketeatret, som er forårsaget af nogen, der ikke har fået fred. Jeg har oplevet noget, som er et meget voldsomt bevis på det for mig, fortæller Mathilde Norholt.

Hun og Sarah-Sofie Boussnina er enige om, at vi som mennesker umuligt kan vide alting.

- Rent videnskabeligt ved vi, at der er forskellige sfærer, vi ikke kan se. Der er rigtig mange lag, siger Sarah-Sofie Boussnina.

"Forbandet" går i luften onsdag klokken 21.

Sponsoreret indhold