Danske popstjerner synger for syge børn

Både Rasmus Seebach, Bryan Rice og Basim optrådte til Make-a-wish-ønskefondens arrangement. Her ses Rasmus Seebach optræde til et andet \

Både Rasmus Seebach, Bryan Rice og Basim optrådte til Make-a-wish-ønskefondens arrangement. Her ses Rasmus Seebach optræde til et andet "Knæk Cancer"-show

Foto: Mikael RieckI løbet af den seneste uge er der blevet sat fokus på den forfærdelige sygdom kræft, og danskerne har blandt andet kunnet følge kræftramte børns skæbner på tv i anledningen af Knæk Cancer-ugen som Kræftens Bekæmpelse og TV2 står bag.

En uge, som for alvor sætter gang i folks velvillighed. Også de kendtes.

LÆS OGSÅ: Hjælp os med at knække cancer

Således optrådte sangerne Rasmus Seebach, Basim og Bryan Rice onsdag aften på Restaurant Toldboden i København, hvor VMware og Ønskefonden havde inviteret til gallaaften og auktion til fordel for Make-A-Wish Ønskefondens arbejde med at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme.

På Bryan Rices instagram-profil kan man få et godt indblik af aftenen, hvor popsangeren selv optrådte for første gang med hans nye single "Hear me as I am".

- Oh my. Det var fantastisk at spille "Hear me as I am" live for første gang ... Wow. Publikum elskede den, jeg var dødnervøs, men det endte virkelig godt og jeg fik en kæmpe applaus, skriver Bryan Rice på Instagram.

LÆS OGSÅ: Geo taler ud om kræftsygdom

På det sociale medie kan man også se en kort video af Rasmus Seebach, der synger et af sine hits "I mine øjne" og Basim, der synger vindersangen fra det danske Melodi Grandprix "Cliche Love Song" for et medrivende publikum.

Rasmus Seebach har tidligere været med til at sætte fokus på kræftramte børn med sin sang "Nangijala", som han skrev, efter han blev ambassadør for Børnecancerfonden.

Både Rasmus Seebach og Basim er ambassadører for Børnecancerfonden og Make-A-Wish Ønskefonden.

Klik her for at se videoerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close