Nyheder20. oktober 2014

Geo taler ud om kræftsygdom

I forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen har man kunnet gense Geos show om hans hårde kræftforløb
Efter de mange kemobehandlinger er der ikke meget af Geos før så lange hår tilbage. Det korte klæder ham nu også meget godt.
Efter de mange kemobehandlinger er der ikke meget af Geos før så lange hår tilbage. Det korte klæder ham nu også meget godt.
 Foto: All Over PressTestikelkræft, kemoterapi og et chikanerende familiemedlem, som du er nødt til at få et polititilhold imod.

Umiddelbart lyder det ikke særlig sjovt, men ikke desto mindre er det nogle af de ting, den tidligere kræftpatient og komiker Christian Geo Heltboes stand up-show "Kemo & Comedy" handler om.

LÆS OGSÅ: Geo blev helbredt for testikelkræft: Jeg har to løg igen

Geo taler i showet, som blev vist i tv for første gang søndag, om sine erfaringer med cancer, og han indrømmer, at det var en speciel oplevelse af lave stand up om et så alvorligt emne.

- Showet er bogstaveligt skrevet i blod, smerte og kemo, og det blev et vildt show på utrolig mange planer. Det var vildt grænseoverskridende at tale om emnet, men på samme tid forløsende at få folk til at grine med om sygdommen, skriver den 39-årige komiker på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov og Geo: Ufin kamp

En anden vild ting ved showet var, at Geos far var mødt op som publikum. Under sønnens kræftforløb chikanerede faren Geo så meget, at komikeren fik et polititilhold mod ham. Og han endte også med at blive eskorteret væk fra Bremen Teater i København, hvor showet foregik.

- Min far havde købt en billet til anden række, og under showet begyndte han at råbe og skrige, og han endte med at blive kørt væk af politiet. Så jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke er det mest intense show, jeg nogensinde har lavet, skriver Geo.

Geo blev i 2011 ramt af testikelkræft og senere kræft i den ene lunge. I dag er han erklæret rask.

Sponsoreret indhold