Danske kendte i fly-ballade

To danske kendisser skabte forleden ballade på et transatlantisk fly. Det endte med afhøring hos lufthavnspolitiet

To danske kendisser skabte forleden ballade på et transatlantisk fly. Det endte med afhøring hos lufthavnspolitiet

Foto: All Over

Skuespilleren Thomas Bo Larsen og Vild med dans-stjernen Joachim B. Olsen blev i forgårs afhørt af politiet i lufthavnen Newark ved New York. Det skriver Ekstra Bladet i dag.

Det umage par var på vej til Las Vegas for at lave endnu en udgave af poker-filmen "All In", da de tilsyneladende ragede uklar med besætningen på deres Continental-fly.


Joachim Olsen og Thomas Bo Larsen (Billederne har intet med den omtalte fly-episode at gøre).

Læs også: Amok uden tøj på

Afhørt

- Vi blev tilkaldt til en melding om en fuld og forstyrrende flypassager. Efter lufthavnspolitiet havde ledsaget passageren af flyet og afhørt ham, foretog vi en rutinemæssig undersøgelse, inden vi lod ham gå, siger Anthony Bucci, talsmand for toldpolitiet i Newark-lufthavnen til Ekstra Bladet.

Myndighederne var især interesseret i Thomas Bo Larsen, og afhørte ved landingen den danske skuespiller i 15 minutter, før han blev sat på fri fod, og kunne fortsætte sin rejse.

Læs også:Skandale... igen

"Hvad er der i vejen med dig?"

De to danske kendisser genkender dog ikke beskyldningerne om druk, men indrømmer, at der under turen udviklede sig et anstrengt forhold til en steward. Hele miseren startede, da Thomas Bo Larsen bad om et par hovedpinepiller.

- 'Hvad er der i vejen med dig', svarer han (stewarden). Det synes jeg var en mærkelig attitude og siger: 'Hvem taler du til', siger Thomas Bo Larsen.

- Han forlanger nu en undskyldning og skælder os ud. Det gjorde han, fordi jeg sagde, at han ikke skulle tale så ubehøvlet til mig, bare fordi jeg beder om et par hovedpinepiller. Han siger: 'Jeg tilkalder politiet, hvis jeg ikke får en undskyldning'. Så siger jeg: 'Bare kom med dem'. Så kom der tre politibiler, da vi landede, udtaler skuespilleren til Ekstra Bladet fra Las Vegas.

Nægter brandert

Både Thomas Bo Larsen og Joachim Olsen nægter at have været fulde på flyet.

- Nej, overhovedet ikke. Han var bare ubehøvlet, fordi jeg bad om to hovedpinepiller. Jeg havde fået to glas vin - det var det eneste, forklarer Thomas Bo Larsen.


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close