Nyheder29. januar 2015

Danske kendte hygger sig til modeuge

På de sociale medier kan man se, hvordan kendisser hver især bruger tiden til Copenhagen Fashion Week
Emil Thorup og Sarah Grünewald har begge taget del i modeugens mange arrangementer
Emil Thorup og Sarah Grünewald har begge taget del i modeugens mange arrangementer
 Foto: All Over Press/Dan MariegaardMed besøg fra nogle af verdens mest eftertragtede designere er Copenhagen Fashion Week et ægte trækplaster for de fashionable og de kendte.

Og mange kendte ansigter var også til at få øje på, da modeugen blev skudt i gang onsdag.
Blandt andet lagde tv-værten Emil Thorup et billede på sin Instagram-profil af en vogn med privatchauffør, som skulle fragte ham rundt hele onsdagen.

- Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet lidt mere A-list siden sidste modeuge, skriver den karismatiske DR-vært om billedet.

LÆS OGSÅ: Szhirley til modeuge med baby på armen

En anden kendis, som føler sig som en del af "A-listen", er sangeren Mikael Simpson. I hvert fald lagde han onsdag et billede på Facebook, hvor han lettere ironisk udråber sig selv som "chefen for modeugen".

Designeren Henrik Vibskov kan nok med mere autoritet end Mikael Simpson kalde sig selv for en af modeugens chefer. I hvert fald afsluttede han førstedagen med et spektakulært og velbesøgt arrangement, som blandt andre X Factor-dommeren Lina Rafn mødte op til.

LÆS OGSÅ: Uffe Buchard: Det gælder om at skille sig ud

Også modellen og tv-værtinden Sarah Grünewald tog del i løjerne på den første dag af Copenhagen Fashion Week, hvor hun deltog ved flere forskellige modeshows, som hun begejstret fortalte om via sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen til modeuge: Tog røven på alle

- Tak fordi du tør at skille dig ud og være din egen. For din egen er cool og perfekt! skrev hun således om Asger Juel Larsens show på D'Angletere, ligesom Makel Tawadros kollektion også fik rosende ord med på vejen fra Vild med Dans-værtinden.

Copenhagen Fashion Week bliver holdt to gange om året.

Sponsoreret indhold