Danske kendte dropper bil, kød og plastik i januar

Disse tre kendte skal holde hindanden i ørene, når de lægger livsstilen om i Januar

Disse tre kendte skal holde hindanden i ørene, når de lægger livsstilen om i Januar

Foto: Thomas Laursen + Peter Grosen

Kan du undvære kød, bilen og plastikemballage MINDST tre dage om ugen, i en hel måned?

De fleste vil nok mene det er lidt af en prøvelse. Det er også tilfældet for de tre kendte, der nu skal forsøge at gøre lige præcis dét i hele januar måned. Det skriver B.T.

Det er nemlig et noget anderledes nytårsforsæt Neel Rønholt, Jesper Nøddesbo og Pelle Hvenegaard har fået udsat sig selv og hinanden for, når de bruger årets første måned på at spare op på klimakontoen.  

- At stå som en børnefamilie fem minutter i lukketid og kigge ned i køledisken, og så er alt pakket ind i plastik, den er jeg spændt på, hvordan jeg løser. Men jeg håber, man finder alternativer hen ad vejen, siger Neel Rønholt til B.T.  

Manglen på kød bliver til gengæld den helt store hurdle for håndboldtalentet Jesper Nøddesbo, der som mange andre sportsfolk har et stærkt forhold til de animalske proteiner.

- Kød har udgjort en stor del af min kost, og jeg har også en idé om, at det tager længere tid at forberede mad uden kød, så derfor har jeg nogle fordomme, jeg skal have afkræftet, fortæller Nøddesbo til avisen.

Artiklen forsættes uder billedet 

38-årige Jesper Nøddesbo vil gerne bruge sit brand til velgørende formål, når han er færdig i tophåndbold. I sommer samlede han 1,3 mio. kr. ind til Lukashuset, som er landets eneste børnehospice.

Faktisk kunne den jyske stregspiller godt finde på at gå hele vejen og droppe alt kød i perioden.

- Jeg tror faktisk, jeg er ude i at gå all in, men jeg er også bevidst om, at hvis jeg bliver inviteret ud, så kan jeg kan jo ikke spise alt deres salat og tilbehør, så der bliver nødt til at være en balance, lyder det fra spilleren.

Også TV-værten Pelle Hvenegaard er også med i legen og hos ham er der ingen slinger i valsen.

Artiklen fortsættes under billedet

Pelle Hvenegaard har adopteret datteren Zoe Ukhona med konen Caroline

- Min plan er ikke at spise noget kød i hele januar. Punktum. Det kan være, det bliver voldsomt, fortæller 43-årige Hvenegaard til avisen. Han gør det for datteren Zoe Ukhonas skyld

- Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver en udfordring, men hey, jeg har en lille pige. Vi er nødt til at gøre det!

Fælles for både Hvenegaard og Nøddesbo er, at transporten bliver lidt af et problem. Pelle skal nemlig give foredrag i Struer, mens Jesper pendler mellem sit hjem i Aarhus og sin håndboldklub i Silkeborg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close