Danske bloggere ånder lettet op!

Fie Laursen er mere end glad

Fie Laursen er mere end glad

Foto: Mikael Rieck

I sidste uge gik Facebook stille og roligt i gang med et stort oprydningsprojekt, som skulle fjerne alle de likes, som kommer fra inaktive Facebook-profiler. Dette skabte panik hos de danske bloggere, som med krydsede fingre kunne håbe på, at der ikke ville blive et stort fald i antallet af likes på deres fansider.

Kira Eggers: Nu som personlig træner

På Bloggers Delight, som er Danmarks største blogger-side, har SE og HØR samlet en række kendis-bloggere og set på, hvor mange likes, som disse bloggere har mistet henover de sidste par dage. Det er bloggere som Irina, Anne Gadegaard, Mascha og Kira Eggers.

Kendt blogger tjekker ind på Paradise Hotel

Til bloggernes store lettelse har antallet af mistede likes på deres fansider været minimalt. De største "tabere" er Kira Eggers, som har mistet 892 likes, og Mascha Vang, som har mistet 648 likes, men de er samtidigt også nogle af Bloggers Delights' største bloggere med henholdsvis 29.935 og 66.273 Facebook-følgere.

For bloggeren Fie Laursen, som lige nu er aktuel i Paradise Hotel, har de sidste dage på ingen måde lidt under oprydningen. Det er nemlig lykkedes den kendte blogger at score 320 ekstra følgere henover den sidste uge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close