Nyheder11. april 2016

Dansk stjerne vinder Hollywood-pris

Sammen med resten af castet i "Pitch Perfect 2" har skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen vundet en MTV Movie Award
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/birgitte_hjort_soerensen.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Birgitte Hjort Sørensen er blandt de danske skuespillere, som har fået hul igennem til den internationale stjernescene med sin kometkarriere i amerikansk film og tv.

Og nu har karrieren udmøntet sig i en af de mest populære filmpriser. Den 34-årige skuespillerinde har nemlig vundet en MTV Movie Award for bedste ensemble sammen med resten af castet fra musicalkomedien "Pitch Perfect 2" ved årets uddeling, der fandt sted søndag aften.

Selv om hitskuespillerinden har gang i sin internationale karriere, er hun ikke i tvivl om, hvor hun føler sig hjemme.

- Jeg betragter stadig Danmark som mit hjemland. Jeg har været hjemme i et halvt år nu, og jeg er også med i en dansk film, der udkommer til efteråret, sagde hun til Ritzau Fokus i forbindelse med årets Zulu Awards den 7. april i København.

Den nyslåede singleskuespillerinde, der for nylig brød med journalisten Mikkel Frey Damgaard, har ellers travlt med at arbejde på den modsatte side af Atlanten. Hjort Sørensen har både medvirket i kultserien "Game of Thrones", og hun har en rolle i den Martin Scorsese-producerede serie "Vinyl".

Den 27. oktober 2016 taler hun dog dansk på skærmen igen, når filmen "3 Ting" får premiere. I filmen medvirker også den danske internationale stjerne Nikolaj Coster-Waldau.

Se en snas med Birgitte Hjort Sørensen i "Pitch Perfect 2" her:

Sponsoreret indhold