Nyheder12. august 2016

Dansk rockband forvandlet til LEGO-figurer

Der er klodser over alt i den nye musikvideo fra Carpark North.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carpark_north.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Rockbandet Carpark North har netop udsendt musikvideoen til deres nye single "Unbreakable", de har lavet i samarbejde med LEGO, og deres nyeste LEGO-serie "Nexo Knights". I musikvideoen bliver bandet blandt andet forvandlet til LEGO-udgaver af dem selv, mens de gør det, de gør bedst - nemlig at spille.

Forsanger og guitarist Lau Højen fortæller, at bandet var meget beærede over at få lov til at lave sangen for LEGO.

- Det er jo bare sådan en drengedrøm at indgå i et eller andet samarbejde med LEGO. Jeg har bygget med LEGO hele min barndom. Det kunne næsten ikke være bedre, siger han til SE og HØR.

Sangen "Unbreakable" blev allerede udgivet på de store spilletjenester ved midnat, men det er først til eftermiddag, at musikvideoen kunne ses af hele verden.

Navnet på sangen hænger godt sammen med, at LEGO netop er lavet sådan, at man hurtigt kan samle det igen, hvis det skulle gå i stykket. Noget, der bliver sat ekstra fokus på, da Lau Højen i bedste rockstar-stil smadrer sin guitar, der er lavet af hvid LEGO. Du kan se hele Carpark North's nye musikvideo her under.

Foruden Lau Højen består Carpark North af Søren Balsner på bas og Morten Thorhauge på trommer.

Bandet fik sin debut i Midtjyllands talentshow i 1999, og de vandt P3 Upcoming-prisen i 2001. Siden har de lavet masser af hits såsom "Transparent and glaslike", "Shall we be grateful", "Human" og "Army of open arms".

Lau Højen er blandt deltagerne i dette års udgave af "Toppen af Poppen", hvor man blandt andet kan høre ham synge på dansk. Noget han ellers har holdt sig fra indtil nu.

Programmet får premiere den 28. august kl. 20.00 på TV2.

Sponsoreret indhold