X Factor29. marts 2014

Remee: Jeg ville ikke have valgt Carpark North

X Factor-dommeren mener ikke, topbandet forløste Lucys talent.
Af af
Det var en fejl, at Lucy, sang med Carpark North, mener Remee.
Det var en fejl, at Lucy, sang med Carpark North, mener Remee.
 Foto: Dan Mariegaard


- Jeg kunne måske godt have tænkt mig et anderledes arrangement af Carpark North-sangen, så den mere gik op i en højere enhed med Lucys øvrige performance og hendes musikalske kompetencer, lyder det fra Remee, som er ked af, hvis han lyder som en dårlig taber, fordi hans kunstner, Lucy, "kun" fik en andenplads ved årets X Factor-finale.

LÆS OGSÅ
: Lucy mere lettet end skuffet

- Når man kommer ud og møder pressen er det ligesom at komme ud fra en boksering. Man er fuldstændig rundtosset og skal lige hitte rede i, hvad fanden der egentlig er foregået. Og fra programmet er man jo vant til at sige det, der lige falder én ind. Man siger sin mening, siger Remee til SE og HØR.

Valget om at sætte Lucy sammen med det danske topband Carpark North er DR's og ikke Remees eget. Og selv om han har stor respekt og anerkendelse over for bandet, mener han ikke at arrangementet ydede fuld retfærdighed til Lucys mere følsomme talent, og han havde selv valgt anderledes, hvis han havde kunnet bestemme.

- Jeg er vant til at have 100% kontrol over mine kunstnere og arrangementerne af de sange, de performer, lyder det fra dommeren, som uden forbehold ønsker Anthony Jasmin tillykke med sejren.

LÆS OGSÅ: Anthony Jasmin vandt X Factor

- Deres performance med Christopher gik bare op i en højere enhed, siger Remee, der også under sin meddommer Thomas Blachman hans første sejr i X Factor. Og så glæder han sig til at følge Lucys spændende talent fremover.

- Lucy skal komme med initiativet, og så bliver det spændende at byde ind med det, som jeg kan hjælpe med, siger Remee, som forestiller sig, at han pakker et mobilstudie sammen og tager op til Thy-lejren for at indspille med Lucy.

Sponsoreret indhold