Nyheder31. oktober 2014

Dansk popstjerne jubler: Jeg er rask

Kristoffer Rahbek har vundet kampen mod kræft
Af af
Kristoffer Rahbek har vundet kampen mod kræft
Kristoffer Rahbek har vundet kampen mod kræft
 Foto: PrivatI begyndelsen af august fik den danske popstjerne Kristoffer Rahbek den chokerende besked, at han led af en alvorlig og sjælden form for lymfekræft. Siden har den populære knægt gennemgået en række hårde kemobehandlinger, og i går kunne han langt og længe ånde lettet op: Han er blevet erklæret kræftfri af lægerne.

Den glædelige nyhed delte han med sine over 90.000 fans på Facebook:

- JEG ER RASK! For 4 måneder siden ændrede mit liv sig radikalt, da lægerne kunne fortælle mig, at jeg havde lymfekræft. Idag kunne jeg så høre de selvsamme læger sige, at jeg måtte betragte mig selv som rask og sygdomsfri, efter de 4 måneders behandling. Ord er ikke nok, hvis jeg skal beskrive, hvordan jeg har det - men hvilken forløsning, skriver Kristoffer Rahbek i sin statusopdatering og tilføjer:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7f6d786ce7914265a748dc284454abaa.jpgKristoffer Rahbek jubler, fordi han har vundet over kræften (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Dansk popstjerne ramt af kræft: Nu vil han hjælpe andre

- En kæmpe tak til jer alle, som har skrevet, kommenteret og bare været der igennem hele forløbet. Det har betydet mere end I aner! Jeg glæder mig til lige så stille at vende tilbage til livet, og ikke mindst lave statusser, som ikke handler om mit kræftliv. Og jo.. så glæder jeg mig til at give jer en helt masse ny musik! Igen - TAK, skrev Kristoffer Rahbek således på Facebook.

Midt i det hårde sygdomsforløb fandt popstjerne energi til at hjælpe andre med kræft. Den 19-årige samlede således penge ind til fordel for forskning i den forhadte sygdom.
I alt nåede det indsamlede beløb op på over 20.000 kroner.

Den unge sanger er især kendt fra YouTube, hvor han har uploadet flere af sine sange.

Post by SE og HØR.

Sponsoreret indhold