Nyheder12. september 2014

Dansk popstjerne ramt af kræft: Nu vil han hjælpe andre

Kristoffer Rahbek samler penge ind til kræftforskning
Af af
Kristoffer Rahbek har en sjælden form for lymfekræft - nu vil han samle penge ind til at forske i sygdommen
Kristoffer Rahbek har en sjælden form for lymfekræft - nu vil han samle penge ind til at forske i sygdommen
 Foto: FacebookI begyndelsen af august fik den danske popstjerne Kristoffer Rahbek den chokerende besked, at han led af en alvorlig og sjælden form for lymfekræft. Siden har den populære knægt gennemgået en række hårde kemobehandlinger, men midt i sit livs kamp har han stadig haft overskud til at gøre noget ekstra.

19-årige Kristoffer Rahbek har således sat sig for at samle penge ind til fordel for forskning i den forhadte sygdom.

På sin Facebook-side, hvor over 84.000 følger ham, skriver han, at hans egen sygdom har fået ham til at indse, hvor vigtigt forskning er:

- I den forbindelse har min mor og jeg oprettet en indsamling til fordel for kræftens bekæmpelse. Mange af jer har spurgt, om der er noget I kan gøre. Det kan I. På mange måder selvfølgelig - men ved at donere kan vi sammen knække kræften. Og lige det er i sig selv af kæmpe betydning for både mig, min familie - og alle andre kræftramte, skriver Kristoffer Rahbek og får på samme tid takket alle for den enorme støtte, han har modtaget i kølvandet på sin kræftdiagnose:

- Jeg kan på ingen måde beskrive, hvor taknemmelig og rørt jeg er over alle jeres kommentarer, beskeder og søde tanker! Det varmer mere end I overhovedet aner. Det er aldrig rart at blive ramt af alvorlig sygdom - her kræft. Ligegyldig hvem det rammer. Ligegyldig alder. Der er aldrig nogen retfærdig grund, og aldrig noget "godt" tidspunkt, skriver Kristoffer Rahbek.

12. september havde Kristoffer Rahbek indsamlet over 18.000 kroner. Du kan give et bidrag her.

Den unge sanger har især gjort sig bemærket på YouTube, hvor han har uploadet flere af sine sange. For nyligt lagde han denne sang på sin Facebook-profil, mens han skrev:

- Dejligt! Imorgen er jeg halvvejs med kemoterapi, og dagen idag føles intet mindre end fantastisk. Stemmen er også ved at komme ovenpå igen, og hvor føles det godt endelig at kunne gå rundt på hospitalet og synge lidt igen. Jeres støtte gennem de sidste uger har været guld værd. TAK!

Post by Kristoffer Rahbek.

Sponsoreret indhold