Nyheder29. september 2017

Tomas Villum Jensen går ind i politik

Den danske filminstruktør stiller op til byrådsvalget i Fredensborg Kommune
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maria_1.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det ser ud til, at kommunalvalget i november bliver en stjernespækket begivenhed. I denne uge kom det frem, at Amin Jensen stiller op for Nationalpartiet i Hvidovre Kommune, og nu følger filminstruktøren Tomas Villum Jensen så trop.

Filminstruktøren stiller op for Liberal Alliance i Fredensborg Kommune. Det skriver Fredensborg Amts Avis.

- Jeg har valgt at stille op til byrådsvalget, fordi Fredensborg Kommune trænger til luftforandring, forklarer Tomas Villum Jensen.

Tomas Villum Jensen har instrueret danske filmhit som "Kærlighed ved første hik", "Min søsters børn" og "Solkongen", før det har han som skuespiller medvirket i "Drengene fra Sankt Petri", "Krummerne", "Det forsømte forår", "I Kina spiser de hunde" og "Blinkende lygter".

Privat danner han par med sangeren Maria Montell, som han har tre børn med. Familien bor på Kellerisvej ved Humlebæk, og filminstruktøren har i flere år kæmpet for at få nedsat hastigheden på vejen.

- I 1971 kon den første henvendelse vedrørende Kellerisvej, og intet er sket... I 2008 pløjede en landmand Kirkestien op, efter den har ligget der i 300 år, og intet er sket, konstaterer Villum Jensen.

Den manglende handling ser han som et udtryk for, at byrådet i Fredensborg på mange punkter er for lang tid om at handle og håndtere udfordringer og visioner.

- Hvor er visionen? Hvor er de store linjer? Fredensborg Kommune skylder 830 mio. kr. væk og er den mest forgældede kommune i Danmark. Kan vi være det bekendt?, lyder det undrende fra kommunalvalgskandidaten.

Der er kommunalvalg den 21. november 2017.

Sponsoreret indhold