Nyheder18. juli 2016

Vidste du det? Dansk Playboy-model har kæmpe rolle i serien "Mr Robot"

Danske Stephanie Corneliussen medvirker i seriehittet "Mr Robot", hvor hun har en stor rolle.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5724643ag.jpg
 All over

Man kan næsten dufte successen, når man tager et kig på danske Stephanie Corneliussens Instagram-profil.

Her er fotos fra den røde løber, hvor hun stråler i overdådige rober, fra flyet, hvor hun sidder med manuskripter og ikke mindste billeder fra settet på serien "Mr Robot".

Den 29-årige dansker medvirker nemlig i den amerikanske thriller-serie, hvor hun spiller Joanna - Tyrell Wellicks hustru. I første sæson var Corneliussens rolle tilbagevendende, men her i anden sæson er hun blevet en fast del af det storslåede cast.

Før Stephanie tog Hollywood med storm, arbejdede hun som model.

- Det var rigtigt sjovt, og jeg brugte meget modelarbejdet til at lære skuespil. Der var selvfølgelig ingen replikker, men der var forskellige looks og forskellige stemninger og forskellige følelser og historier, jeg havde lyst til at fortælle, bare med mit ansigt og min krop. Det var en ret god øvelse, har hun sagt til Berlingske.

Modeljobbet er dog ikke helt glemt, for i 2014 kunne man nyde hende ganske letpåklædt i Playboy. Se fotoet her.

Nu er det karrieren som skuespiller, der tager al danskerens fokus.

- Da jeg læser beskrivelsen af min karakter, Joanna, er hun sådan en fuldstændigt syg i potten sociopat og et Fifth Avenue-overklasseløg, og jeg tænkte »ej, mig med mine piercinger og tatoveringer?«, men det var det vildeste, jeg havde læst længe, så jeg ringede til min manager og sagde: »Du kan godt skaffe mig den audition. NU«. Vi filmede den samme dag, og så fik jeg den – de så kun det ene bånd og det ene take af de par scener, jeg skulle lave. Det er fuldstændigt uhørt. Jeg fik bare besked tilbage om, at »her er datoerne, hvornår kan hun starte?, fortæller hun til Berlingske.

Nyd galleriet med det flotte dansker herunder:

Stephanie Corneliussen fra "Mr Robot"

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_24.png

Sponsoreret indhold