Hollywood 1. marts 2016

Wauw! Nyd alle Playboys nøgne folde ud-kvinder

Playboys ikoniske midterside med nøgne damer fra 1953 til 2016 er blevet samlet. Se hvordan idealet til bryster og bar hud har ændret sig i tidens løb
(Foto:All Over Press)

Siden 1953 har Playboys bagmand Hugh Hefner forkælet hele verden med det ikoniske magasin, der traditionen tro hver måned har været fyld til randen med letpåklædte kvinder.

Fra marts måned ender en æra, for så er det slut med nøgne kvinder i Playboy. Magasinet har oplevet nedgang i oplaget og skifter derfor profil. Læserne må vinke farvel til Playmaten, der de seneste fem årtier har prydet midtersiderne.

Faktisk vil der slet ikke længere være muligt at finde damer uden tøj på i Playboy. Heldigvis forsvinder minderne ikke, og du kan stadig hygge dig med tidligere tiders fold ud- damer.

I galleriet her er ALLE de dejlige damer samlet – Marylin Monroe og Pamela Anderson er bare to af kvinderne, som du kan nyde.

Den sidste der har fået lov til at kunne kalde sig Playmate eller Miss februar er Kristy Garett, 26.

- Det er en stor ting. Det er ikonisk. At være den sidste nøgne Playmate får mig til at græde og gør mig glad indeni.

Det næste blad, der udkommer vil være et relanceret Playboy.

- Vi lever i en tid, hvor man kan finde nøgenhed overalt, lyder det fra Playboys redaktionschef Jason Buhrmester, da offentligheden fik nys om skiftet i mandemagasinets profil.

Her er endnu flere dejlige Playboy-fotos:

Playboybaben Zatler: Skøn og sexet

Sponsoreret indhold