Dansk kendispar udsat for indbrud: Tyvene taget på fersk gerning

(Foto: All Over)

En noget ubehagelig overraskelse ventede den danske skuespiller og instruktør Tomas Villum Jensen, da han torsdag eftermiddag fik et opkald fra en håndværker, der arbejdede i hans hus.

Håndværkeren, der også selv var meget chokeret, havde fanget tre indbrudstyve, der havde trængt sig ind i Tomas Villum Jensen og Maria Montells hus ved Humlebæk i Nordsjælland. Det skriver skuespilleren selv i et opslag på Facebook i håb om, at nogen kan hjælpe med at finde de ubudne gæster. 

- Jeg sidder på kontoret, da han ringer og fortæller, at han lige har overrasket tre indbrudstyve, som var brudt ind i vores hus med handsker, hætter og halvmasker på. Og man kan høre på ham, at han er rystet - som i rystet, fortæller skuespilleren  til BT

De tre indbrudstyve havde tilsyneladende ikke lagt mærke til, at der var håndværkere i huset. De havde fået adgang ved at kaste en sten gennem en rude, som de så kunne kravle ind ad. 

De også også at snuppe familiens stationære Mac-computer med sig.

Men det var ikke nok for indbrudstyvene, der gik tilbage til huset efter flere tyvekoster, da håndværkeren fik øje på dem og råbte efter dem. 

Indbrudstyvenen flygtede derefter væk i en sort Peugeot 306. 

De dumdristige indbrudstyve skal måske i virkeligheden være glade for, at de rendte ind i håndværkeren, da Tomas Villum fortæller til BT, at huset at plastret til med klistermærker, der vidner om, at der er overvågning. 

Tomas Villum Jensen og Maria Montell bor i huset sammen med deres tre børn Lilly, Smilla og Villum. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close