Danse-jomfru: Fordel at være ukendt

Den 24-årige Besir Zeciri er også aktuel til efteråret i DR-serien ”1864”

Den 24-årige Besir Zeciri er også aktuel til efteråret i DR-serien ”1864”

Foto: Claus PoulsenMens navne som Paprika Steen og Astrid Krag nok skal vække genklang hos danskerne, når 11. sæson af Vild med dans får premiere, er der også nye navne, som programmets fans først nu skal til at øve sig på.

Skuespilleren Besir Zeciri er én af de nydansere, der skal kæmpe om trofæet i konkurrencen, hvor han skal lære trinnene af den professionelle danser Mie Moltke.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans': Holdet er komplet

Han er godt klar over, at de fleste danskere ikke aner, hvem han er. Men det behøver ikke at være en ulempe, mener han.

- Måske kan det hjælpe mig, at jeg er ny og spændende og kommer med noget energi, siger skuespilleren, der gerne vil bruge Vild med dans til at få danskernes opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Her er seernes Vild med dans-favorit

- Jeg håber, at folk er åbne over for mig og har lyst til at lære mig at kende, for jeg tror ikke, at jeg løber nogle vegne, siger Besir Zeciri, der til efteråret kan ses i DR's helt store serie-satsning "1864".

Selvom han har stået en del på teatrets skrå brædder og er vant til at være på live, så kan tanken om det massive publikum, han bliver udsat for i Vild med dans, godt sende et gys gennem den 24-årige skuespiller.

LÆS OGSÅ: Pinligt! Se brøleren i DR's nye million-serie

- Jeg ved, at jeg nok skal gå ind i det med alt det, jeg har, men man ved jo ikke, hvordan man reagerer. Jeg bliver nødt til bare at være åben og være mig selv, siger han.
Vild med dans sendes første gang fredag den 12. september.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close