"Danmark har talent": Her er vinderen

\

"Danmark har talent"-vinderen

Per Arnesen

Publikum hujede, og dommerne Jarl Friis Mikkelsen, Peter Frödin, Nabiha og Cecilie Lassen klappede, da 10-årige Johanne Astrid fra Viborg lørdag aften blev kåret som vinder af "Danmark har talent 2017". Og det var ikke kun æren, den unge trommerslager kunne tage med hjem.

Præmien består af intet mindre end 250.000 kroner.

Johanne Astrid har gennem hele "Danmark har talent"-forløbet taget publikum og dommere med storm - og det samme skete altså i finalen, hvor de fire bag dommerpulten rejste sig op, da Johanne Astrid havde fyret den af på sit trommesæt.

- Du gør mig så glad. Og igen får du os op at stå. Det er ikke underligt, fordi du spiller, som om du er på resten af bandets alder. Man bliver bare forelsket i dig. Og du har endda overskud til at synge med, lød det fra Nabiha.

- Du er et kæmpe talent. Lur mig om du ikke løber med det hele i aften, forudså Peter Frödin.

- Du er så fyr og flamme. Du er bare så dejlig. Jeg glæder mig til at følge din karriere, sagde Cecilie Lassen.

- Du er så væk i din egen verden. Man kan se, at du bare æder musikken råt. Jeg ville lægge mig fladt ned for dig, men så ville jeg ikke kunnne komme op igen, fastslog Jarl.

Og den unge piges præstation fik tydeligvis også danskerne op af sofaen og hen til mobilen for at sende en stemme afsted. I slutningen af programmet kunne værterne nemlig udråbe hende til vinder, mens Mads måtte tage til takke med en placering som nummer to.

- Jeg har det mega vildt, skreg Johanne Astrid.

- Niveauet har været skudt helt af i år. Talenterne er nået så langt, lød det blandt andet fra Cecilie Lassen om tredje sæson af "Danmark har talent".

Johanne Astrid vandt over sine ni konkurrenter, og kan nu kalde sig Danmarks største talent på en aften, hvor de norske teenagetvillinger Marcus & Martinus sørgede for ekstra god stemning i studiet, mens Christopher Læssø og Felix Smith som altid styrede deltagere og dommere.

Tidligere er æren som landets største talent tilfaldet beatboxeren Thorsen og Matias med professorterningen, så det er altså et stærkt felt, som den unge jyde nu er en del af.

Se tidligere deltager fra "Danmark har talent" her:

Thomas fra "Danmark har talent"

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close