Danish Dynamite-komiker scorer værtsrolle

Foto: Dan Mariegaard

Det bliver komikeren Magnus Millang, som skal stå i spidsen for Guldtuben 2017, som løber af stablen lørdag den 9. september i Royal Arena i København.

Det annoncerer prisuddelingen i en pressemeddelelse.

Guldtuben hædrer de mest populære sociale medier-stjerner, som deler indhold på YouTube, Snapchat, Instagram og Facebook.

Showet bliver spækket med musikalsk underholdning og sjove indslag foruden uddelingen af 16 priser og en specialpris til årets budskab.

Under prisfesten skal der blandt andet uddeles statuetter til årets bedste sang, årets virale hit og årets video, og Magnus Millang ser frem til at hylde stjernerne af de sociale medier.

- Både mit og de fleste andres medieforbrug er i dag rykket over på mobilen, og dermed er forbruget af YouTube og andre sociale medier steget markant.

- Det har skabt en lang række nye stjerner - nemlig de største influenter, som i dag er landets bedste leverandører af indhold på de sociale medier, siger Danish Dynamite-stjernen i pressemeddelelsen.

Magnus Millang glæder sig til at guide publikum gennem showet, som bærer temaet "Big Bang".

- Jeg kan både professionelt og personligt mærke, at udviklingen på de sociale medier er vigtig at følge og være en del af. Jeg ved, det bliver en fest med masser af musik og indslag og en aften, der bliver værd at huske, lyder det fra ham.

Det er publikum, der suverænt indstiller de nominerede, som senere bliver indsnævret til et favoritfelt, som folk efterfølgende kan stemme på, inden vinderne kåres til det store show den 9. september.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close