Magnus Millang og Martin Høgsted er årets komikere 2014

Martin Høgsted og Magnus Millang lod sig fredag aften hylde som årets komikere til Zulu Comedy Galla 2014.

Martin Høgsted og Magnus Millang lod sig fredag aften hylde som årets komikere til Zulu Comedy Galla 2014.

Foto: Thomas LaursenTV2 ZULU hyldede torsdag aften danmarks komikere til "Zulu Comedy Galla 2014", og da landets sjoveste mænd og kvinder var samlet blev årets komiker også fundet.

Og i år var det duoen Martin Høgsted og Magnus Millang, der står bag serien "Danish Dynamite" på TV2 ZULU, der høstede flest stemmer i afstemningen på zulu.dk og lod sig kåre som årets komikere til det store gallashow i Operaen.

LÆS OGSÅ: Se højdepunkterne fra Zulu Awards

De andre nominerede til årets komikere var Frank Hvam for at sige det som alle tænker i sit show 'Upassende', Tobias Dybvad for endnu en sublim sæson af 'Dybvaaaaad', Simon Talbot for 'Talle alene i verden' og for sin indsats som vært på 'Zulu Awards 2014' og Jonathan Spang for sit oneman show 'Bryllup'.

Garmins talentpris blev også uddelt til det storslåede show, og her var det den unge komiker Martin Nørgaard, der løb med "Garmins talentpris. Med prisen fulgte en check på 100.000 kroner, og i modsætning til prisen som årets komiker, så bliver modtageren af talentprisen fundet ved hjælp af en jury med medlemmer fra den etablerede comedy-branche.

De andre nominerede til talentprisen var Daniel Lill, Kasper Gross og Morten Wichmann.

Du kan se hele det hylende morsomme show søndag 24. august på TV2 ZULU.

I næste uges SE og HØR kan du læse meget mere om det storslåede og morsomme show.

LÆS OGSÅ: De styrer slagets gang til Zulu Comedy Galla 2014

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close