Nyheder3. november 2017

Dennis Knudsen vil være med i "Vild med dans"

Står TV2 og mangler en nydanser til næste sæson af "Vild med dans"; så skal de bare spørge Dennis Knudsen. Han vil nemlig gerne være med i danseprogrammet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171103_tsl_vmd_9_0007.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er endnu ikke bekræftet, om det kommer endnu en sæson af "Vild med dans" til næste år.

Men skulle TV2 vælge at blive ved med at sende det populære danseprogram, så er kendisfrisøren Dennis Knudsen klar til at gå på dansegulvet.

Det skal bare passe med hans arbejdsskema.

- Hvis jeg bliver spurgt på det rigtige tidspunkt, så ja. Jeg skal ikke være på spillefilm og hårdt arbejde sammen med, men har jeg tiden til det, så vil jeg rigtigt gerne, fortæller Dennis til SE og HØR.

I aften er kendisfrisøren i dansestudiet for at heppe på Dak og Thomas.

Dennis kender nemlig Thomas Evers Poulsen privat.

- Jeg synes de gør det godt. Thomas er jo altid charmerende på sin egen måde. Og jeg synes, hun gør det godt, fortæller Dennis til SE og HØR.

Bagedyst-dommer tør ikke

Dennis Knudsen er ikke den eneste kendis i dansestudiet i denne uge. "Den store bagedyst"-dommeren Katrine Foged Thomsen er nemlig også på plads i studiet.

Hun kunne dog ikke se sig selv på dansegulvet i fremtiden.

- Jeg danser ikke. Jeg er ikke så god til at danse, fortalte Katrine Foged Thomsen kort inden "Vild med dans" gik i gang.

Skulle Katrine Foged Thomsen alligevel beslutte sig for at prøve kræfter på dansegulvet, så ville hun ikke være den første "Den store bagedyst"-dommer, der er med i programmet.

I 2013 var Mette Blomsterberg nemlig med i "Vild med dans", hvor hun dansede med Michael Olesen.

Men Katrine Foged Thomsen kan altså ikke se sig selv træde i Blomsterbergs fodspor.

Sponsoreret indhold