Nyheder24. april 2012

Dan Rachlin: Giver Morten Olsen fingeren

Kendis-DJ'en langer ud efter landstræneren
Morten Olsen - det er bare ikke godt nok! Synes Dan Rachlin ...
Morten Olsen - det er bare ikke godt nok! Synes Dan Rachlin ...
 Foto: All Over

Dan Rachlin er efterhånden berygtet for de verbale skudsalver, han på sin Facebook sender afsted mod resten af kendisland.

I dag er turen så kommet til landstræner Morten Olsen, som får et alvorligt fur med på vejen af den iltre DJ både for de reklamer, han deltager i, og fordi DBU har forbudt landsholdsspillerne at bruge Facebook og Twitter, når de til sommer skal til EM.

Læs også: Dan Rachlin: Du kysser et barn, Medina

"Okay....så den landstræner som helt og aldeles upassende bliver sponseret af et bettingfirma, hvor han optræder i diverse reklamer, synes ikke spillerne må kommunikere i den moderne verden. Morten Olsen kan du se denne her:(langemand stritter)", skriver tv- og radioværten på sin Facebook-profil.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/fc7caadcfb574b5b9e2fd232ac495702.jpg


Kendis-DJ'en raser igen på facebook (Foto: Facebook)

Et statement, han gerne vil uddybe overfor seoghør.dk.

- Morten Olsen går over stregen i de ting, han reklamerer for. En ting er, at han reklamerer for høreapparater, noget andet og helt upassende er, at han stiller sin fodboldekspertise til rådighed for et bettingfirma. Der udviser han dårlig dømmekraft, raser Dan Rachlin og fortsætter:

Læs også: Dan Rachlin: Håner nyskilte Plum
- DBUs forbud mod de sociale medier er helt hen i vejret. Det er måske rimeligt, at spillerne ikke må bruge dem lige op til en kamp, men et generelt forbud er forkert.


Sponsoreret indhold