Nyheder11. april 2012

Rachlin håner Medina: Du kysser med et barn

TV-værten gør nar af popprinsessen og hendes unge nye flirt
Rachlin er slet ikke imponeret over Medinas nye unge scoring
Rachlin er slet ikke imponeret over Medinas nye unge scoring
 Foto: All Over

Lige siden 29-årige Medina blev spottet på gaden ï Los Angeles i hed omfavnelse og saftigt snav med sin nye 20-årige kærlighed, Christopher, har den store aldersforskel mellem de to sangere været på alles læber.

Læs også: Trekantdrama:Medina stjæler Christopher fra model

Radio- og tv-vært Dan Rachlin holder ikke noget tilbage på Facebook og heller ikke, når det kommer til Danmarks for tiden mest interessante par, som han kalder "mor og søn".

- Really ...overrasker det dig, at det skaber en del postyr, når landets populæreste sangerinde kysser med en på ca. 12? Og mht. Hvad I kalder jer selv, hvad med mor og søn?, skriver Dan Rachlin på sin Facebook.

- Og når de er færdige som kærester, kan Christopher jo blive adopteret, fortsætter han vittigt.

Læs også: Medina: Se hende i bikini

SE og HØR har tidligere talt med parterapeut Martin Østergaard, som mener popsilden vælger de unge fyre for bedre at kunne kontrollere dem. Og ligesom ham mener også Dan Rachlin, at Medinas valg af mænd - eller rettere sagt unge drenge - siger noget om hendes tankegang og manglende modenhed.

- Når det så er sagt, tror jeg godt, man kan tyde noget om hendes state Of mind ved at se, hvem hun kærester med, lyder den afsluttende kommentar på Facebook fra den harme tv-vært.


Sponsoreret indhold