Nyheder15. juni 2016

5 friske: Daisy om at være alene, Europa hylder islandske vikinger

SE og HØR giver dig her 5 friske fra morgenstunden – så læs med her, hvis du skal kunne tale med om alt dét, der sker og er sket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dronning_og_fodbold.jpg
 Foto: All Over

1. Europa hylder de islandske vikinger

Det vælter ind med lykønskninger og rosende ord til det islandske landshold, efter at holdet – ret så overraskende – fik 1-1 mod Portugal ved EM i Frankrig.

I det meste af kampen så det ellers ud til, at det lille land ville tabe. Portugal var foran 1-0 og pressede Island i bund. Men de tapre vikinger – som flere medier i Europa nu har døbt dem – holdt sig altså inde i kampen og udlignede kort efter pausen.

Selv ikke superstjernen Ronaldo kunne ændre på kampens resultat – og den normalt så målscorende angriber har da også fået en smule kritik med på vejen. Flere mener nemlig, at han havde rigelig med chancer for at få bolden i nettet. Men ak og ve – det skete bare ikke.

I stedet er det altså Island, der lige nu lader sig hylde. Det er første gang, at nationen er med ved EM. Vulkanen er gået i udbrud, som flere noterer. Tillykke med kampens resultat.

https://imgix.seoghoer.dk/par_0.jpg
 (Foto: Privat)

Juan og Christopher. Foto: Privat

2. Homopar skulle giftes: Nu får de fælles begravelse

Hvis man kan huske en kvinde fra terrorangrebet i Orlando, så er det moderen Christine Leinonen.

Hele søndagen stod hun og græd på direkte TV. På samtlige kanaler. Fortvivlet og desperat ventede hun på livstegn fra sin søn, Christopher, 32.

Livstegn fik hun aldrig.

For ISIS-terroristen, Omar Mateen, dræbte hendes søn. Han kom aldrig ud af natklubben Pulse søndag morgen. Det gjorde hans kæreste, Juan Guerrero – men på en båre og dødeligt såret. Den 22-årige kønne knægt døde af sine skudsår.

Parret havde ellers planlagt, at de skulle giftes snart.

- Jeg har aldrig set min søn være så forelsket. De var hinandens soulmates, fortæller Christine, tirsdag aften til journalisten, Anderson Cooper, på CNN.

Nu planlægger Leinone/Guerro-familierne så en fælles begravelse for deres sønner.

- Jeg tror, at min søn ville have haft det sådan, siger Juan Guerrero, der bærer samme navn som sin afdøde søn.

- Det er en smule trøstende, at de nu har hinanden sammen i døden, siger Juans søster, Aryam.

Læs hele den hjerteskærende historie her

3. Daisy alene på arbejde: Sådan er det at undvære uden Henrik

Dronningen må endnu engang undvære sin mand – denne gang under det officielle besøg på Færøerne, at prins Henrik har valgt at blive hjemme.

Regentparret har ellers besøgt den lille ø hele 13 gange før, men det er første gang, at dronningen er alene afsted og ikke har prins Henrik ved sin side. Og hvordan er det mon så? Jo, det blev dronningen spurgt om tirsdag eftermiddag:

- Det er en sjov fornemmelse at gå i land alene. Men det er dejligt at være her. Det er det vigtigste, siger dronning Margrethe i et interview med Billed-Bladet.

- Deres majestæt, da borgmesteren bød Dem velkommen, sagde han også, at De var hjertelig velkommen til at hilse familien og få dem med herop også. Hvordan er det at være her helt alene - det har De jo ikke prøvet før?, lød et spørgsmål til dronningen.

- Det har jeg ganske vist ikke. Men det vigtigste er, at man kan komme her, og det nyder jeg meget, lyder svaret fra dronningen til Billed-Bladet.

Læs hele interviewet med dronningen her

4. ”SJIT Happens”-stjernen og supermodellen: - Vi er kærester

Hun er en af udlandets mest benyttede modeller, og han er charmetrold i TV2 Zulus ungdomskomedie ”SJIT Happens”. Og nu har de to succesfulde stjerner fået smag for hinanden. På Instagram flyder Nadja Bender og Jonathan Harboes profiler således over med fotos, der viser, hvor glade de er for hinanden

– Tillykke til min dame, skrev Jonathan under et foto af Nadja, som han lagde op, da Chanel-modellen forleden fyldte 26 år.

Fødselsdagen blev fejret i en båd på havet med netop Jonathan. Men det er ikke kun ham, der er glad for sin scoring. På Nadjas Instagram kan fans også se utallige fotos af den frække fyr fra ”SJIT Happens”.

Da han havde gennemført Copenhagen Marathon i maj, var Nadja klar med rosende ord:

– Min bedre halvdel løb lige sit første maraton. Jeg kunne ikke være mere stolt. Så cool.

Tidligere dannede Nadja par med sangeren Mads Langer, men den flirt varede kun kort.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra de to turtelduer.

Læs hele artiklen og se billeder her

5. TV-kok takker for støtte efter spontan abort

I midten af maj afslørede Gordon Ramsay, at han til efteråret ville blive far til fem.

Men i weekenden ramte en tragedie familien, da stjernekokkens kone, Tana, tabte fosteret i en spontan abort fem måneder henne i graviditeten.

- Tana og jeg vil gerne takke jer mange gange for jeres støtte gennem de sidste uger. Vi har haft en forfærdelig weekend, idet Tana desværre har aborteret vores søn fem måneder henne.

- Vi er sammen og heler som familie, men vil endnu en gang takke jer alle for jeres fantastiske støtte og lykønskninger. Jeg vil især gerne sende en stor tak til det fantastiske team på Portland Hospital for alt, hvad de har gjort, tilføjer Ramsay i et opslag på sin officielle Facebook-side.

Tana og Gordon Ramsay har 18-årige Megan, de 16-årige tvillinger Holly og Jack samt teenagedatteren Tilly på 14 år sammen og annoncerede den forestående familieforøgelse på tv, da mesterkokken besøgte James Cordens "The Late Late Show".

- Vi har tre piger og en dreng - og en lille ny på vej, lød det fra ham i foråret til stor overraskelse, men vild jubel for både vært og publikum.

Tidligere har parret fortalt, hvordan deres førstefødte og siden deres tvillinger er kommet til verden ved hjælp fra reagensglasbehandling, mens deres fjerde barn til stor overraskelse blev undfanget på naturlig vis.

Den 49-årige skotskfødte kok har været gift med 41-årige Tana siden 1996.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_107.png

Sponsoreret indhold