Nyheder11. februar 2016

Dagens bedste nyhed: Mere "Badehotellet" på vej

Skuespillerinden Sonja Oppenhagen glæder sig til at optage 4. sæson af TV2-serien.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pix_11.jpg
 Foto: TV 2
"Badehotellet" har været en stor en succes for TV 2, og tredje sæson - hvis sidste afsnit bliver sendt på mandag - har været fulgt trofast af cirka 1,5 million danskere. Og til de mange fans, som er vilde med livet på Andersens Badehotel i Nordjylland, er der godt nyt: "Badehotellet" får en fjerde sæson! Jubii!
- Jeg er rigtig glad for at kunne bekræfte, at der kommer en fjerde sæson af 'Badehotellet'. Vi sætter utrolig stor pris på den fantastiske opbakning, seerne giver til serien, og de mange fans kan allerede nu godt begynde at glæde sig til sæson fire, siger fiktionschef på TV 2, Katrine Vogelsang til TV2.dk. - Der har fra begyndelsen været et ønske om at lave fem sæsoner af 'Badehotellet'. Nu er den fjerde bekræftet, og det ser lyst ud for en femte sæson også, siger hun.

SONJA GLÆDER SIG

Til sommer skal skuespillerne altså atter i gang med optagelserne - blandt andre Sonja Oppenhagen, som spiller Lydia Vetterstrøm.

SE og HØR har talt med Sonja, som glæder sig til endnu en tur på "Badehotellet".

- Det er kanonsjovt at være med i. Vi er som en familie, siger Sonja, der mener at TV2-serien er blevet et hit, fordi den er et godt afbræk fra den verden, vi lever i.

- Folk har brug for noget, der går langsomt og foregår dengang alt var smukt, yndigt og romantisk. 1920'erne og 30'erne var jo langtfra sorgfrie. Men lyssætningen og dekorationerne gør det rigtig smukt, og det tror jeg, folk synes er dejligt, fortæller Sonja Oppenhagen til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/pix_28.jpg

Foto: Mike Kollöffel/TV2

https://imgix.seoghoer.dk/sonja_dm-027.jpg

Skuespillerinden Sonja Oppenhagen ser frem til de nye optagelser til 4. sæson af "Badehotellet" (Foto: Dan Mariegaard)

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold