Crones pinlige smutter: Ups, det var en fejl

46-årige Natasja Crone havnede i en pinlig smutter.

46-årige Natasja Crone havnede i en pinlig smutter.

(Foto: All Over)

Natasja Crones tinglysning, da hun overtog sin ekskæreste Lasse Sjørslevs halvdel af huset i Trørød nord for København, kunne være blevet forvandlet til klingende mønt, hvis ikke det var for SE og HØR.

For TV-værtens forsøg udi elektronisk tinglysning gik ikke helt, som det skulle. 15.000 kr. eller det samme, som en romantisk ferie for to koster, stod Natasja til at spare, da hun som købesum tastede 0 kr. i stedet for den faktiske købssum.

Men SE og HØR opdagede, at der var uregelmæssigheder ved en gennemgang af de offentlige registre. Ved at opgøre ”salgssummen” til nul kroner, bliver tinglysningsafgiften minimal – nemlig 0,6 procent af nul kroner, som er nul kroner samt et fast gebyr på 1660 kr. Altså samlet 1660 kr.

Beløbet står i skærende kontrast til de cirka 15.000 kr., som skulle være betalt, hvis afgiften havde været beregnet af f.eks. 2,5 millioner kr., som ville være et oplagt bud på værdien af Sjørslevs andel af huset.

– Hov, det er en fejl, siger Natasja Crone, da SE og HØR fanger hende. 

Bare fordi man er en dygtig nyhedsvært, er man ikke nødvendigvis ekspert i bolighandler. 

Natasja Crone og Lasse Sjørslev betalte 5.082.500 kr. for den 130 kvadratmeter store villa med det flade tag, en kælder på 55 kvadratmeter og en dejlig tillukket have i 2010.

For et år siden gik TV2-parret fra hinanden – og Natasja Crone blev boende i huset med sine sønner, mens Lasse Sjørslev flyttede til Frederiksberg. 

Læs hele historien om Natasja Crone i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close