Nyheder 19. juni 2016

Coster-Waldau synger Kim Larsen på amerikansk TV

Da stjernen blev spurgt om at synge en sang i "Popcorn With Peter Travers", valgte han et Kim Larsen-nummer
Foto:All Over Press)

- Der er mange, mange kugler, der går min næse forbi, men det rager mig en bønne, for jeg har min fantasi.

Sådan sang Nikolaj Coster-Waldau for nylig i programmet "Popcorn With Peter Travers", der bliver sendt på den store amerikanske kanal ABC.

Programmet slutter af med, at gæsten skal synge en sang, og her valgte den 45-årige filmstjerne så at synge Kim Larsens nummer "Det rager mig en bønne" fra debutpladen "Værsgo", der udkom i 1973.

- Du er gift med en sanger, så du synger sikkert konstant, mente Travers om Coster-Waldau, som vred sig en anelse i stolen.

- Jeg føler for en dansk sang, svarede den Langelands-fødte skuespiller og begyndte så at synge de første linjer af Kim Larsen-nummeret.

Den danske sang var dog det rene volapyk for programmets amerikanske vært, som derfor spurgte, om "Game of Thrones"-stjernen sang, "jeg vil aldrig give en spoiler".

- Det betyder i bund og grund, at der er så mange ting, man kan gøre i livet, og der er mange ting, som ikke kommer til at ske, men jeg er ligeglad, for jeg har min fantasi, forklarede Nikolaj Coster-Waldau om Larsens hit.

- Hvilken perfekt indstilling til alt i livet, konstaterede Peter Travers om den danske sang.

Nikolaj Coster-Waldau spiller rollen som Jaime Lannister i den voldsomt populære hitserie "Game of Thrones", men fra 27. oktober kan Hollywood-stjernen igen ses og høres snakke dansk, når filmen "3 ting" får biografpremiere.

Coster-Waldaus "Game of Thrones"-kollega Birgitte Hjort Sørensen medvirker også.

Se den sangsjove video her: 

 

Sponsoreret indhold