Nyheder23. august 2017

Coster-Waldau er en af verdens bedst betalte seriestjerner

Hvis Nikolaj Coster-Waldau får et stort smil på læben, når han tjekker sin bankkonto, så forstår man ham godt. Han er nemlig en af verdens bedst betalte serieskuespillere
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.23273785.jpg
 (Foto: All Over Press)

Hver gang Nikolaj Coster-Waldau stiller sig foran kameraet på optagelserne til "Game of Thrones", så kan han nærmest høre millionerne rulle ind på kontoen.

Den danske skuespiller var nemlig en af verdens bedste betalte dramaserie-skuespillere det seneste år.

Det skriver Variety.

Han tjener nemlig 500.000 dollars pr. afsnit af "Game of Thrones". Det svarer til lige over 3 millioner kroner.

Nikolaj er kun overgået af ganske få skuespillere, når det kommer til lønnen. Det drejer sig blandt andet om Robert DeNiro, der tjener 775.000 dollars pr. afsnit for en ny TV-serie til Amazon, og Mark Harmon, der får 525.000 dollars for at medvirke i TV-serien "NCIS".

Derimod er der dog meget ens lønsedler til Coster-Waldau og resten af hans kollegaer på "Game of Thrones". Lena Headey, Peter Dinklage, Kit Harrington og Emilia Clarke får nemlig også 500.000 dollars pr. afsnit af den populære HBO-serie.

Men Nikolaj må snart vinke farvel til den store lønseddel. For alting har en ende, og det gælder også "Game of Thrones", der slutter, når sæson otte har været vist en gang til næste år.

Og det er faktisk noget, som den danske skuespiller har glædet sig til. "Game of Thrones" har nemlig taget meget af hans tid.

- Det er nogle rigtig fede mennesker at arbejde sammen med, og det har været helt fantastisk, men der er også noget enormt tilfredsstillende over at det er ved at være slut, og at vi afleverer den historie. Det fylder jo også enormt meget, så det er godt, at det ender, har Nikolaj Coster-Waldau fortalt til Ritzau Fokus.

Selvom der altså lige skal optages en sæson mere af "Game of Thrones", så ved Nikolaj dog godt, hvad han kunne tænke sig at kaste sig over, når han er færdig med optagelserne til den populære TV-serie.

Det er nemlig ved at være mange år siden, at han sidst har stået på en teaterscene, og det kunne han godt tænke sig igen.

- Jeg savner at spille teater, og jeg synes, det er skidesjovt, at det er live, og at der er et publikum, har han fortalt til Ritzau Fokus.

Du kan se flere billeder af Nikolaj Coster-Waldau i galleriet herunder

Nikolaj Coster-Waldau - Billeder af ham

Sponsoreret indhold