Nyheder4. april 2013

Clemens: Vild kæreste-jagt

Rapperen gik målrettet efter sin drømmekvinde
Af af
Clemens er ikke bange for at gå efter det, han vil have
Clemens er ikke bange for at gå efter det, han vil have
 Foto: All OverDet er nu godt og vel tre år siden, at rapperen Clemens begyndte at komme sammen med sin smukke jura-studerende kæreste Maria.

Men de to mødte faktisk hinanden to år forinden - det var bare ikke kærlighed ved første blik.

- Lige præcis med Maria var scoreprocessen en hel del anderledes. Det var første gang i mit liv, at jeg satte mig ned og tog en rationel beslutning om at gå efter en kvinde, fortalte Clemens til seoghør.dk ved Danish DeeJay Awards i Ballerup Super Arena søndag aften.

- Jeg havde været single i et år, og det gad jeg ikke mere. Jeg har ikke lyst til at drikke mig fuld hver weekend og leve det liv - det har jeg ligesom prøvet, så jeg tænkte simpelthen: Hvor er det, at jeg har mødt en, som jeg eller vi kan bygge noget mere på? Og så gik jeg benhårdt efter hende, storsmilede rapflaben.

Clemens: Jeg tror på den eneste ene

Det blev dog aldrig til smarte bemærkninger eller frække tilbud fra rimkongen.

- Det var ikke sådan noget smart score-noget. Det var langt mere: Hej, der var vist en historie, vi ikke fik afsluttet dér. Så det var meget lige til, og det var faktisk vanvittig befriende, forklarede han.

Maria har da også hele vejen igennem holdt Clemens på tåspidserne. Hun er nemlig en kvinde med ben i næsen, der ved, hvad hun vil have.

- Jeg kan huske, at vi var ude og spise bare for hyggens skyld, og så kiggede hun mig pludselig i øjnene og sagde: Hvad så nu? Hvad er din plan?. Og det tog mig sgu med bukserne nede, for så langt havde jeg ikke lige tænkt. Men det er noget af det, jeg elsker ved hende, røber den forelskede herre.

Clemens: Kysser og gramser løsSponsoreret indhold