Clemens: Jeg tror på den eneste ene

Clemens flyver over til Nina i New York den 6. december

Clemens flyver over til Nina i New York den 6. december

Foto: All Over

Kun 29 år gammel har Clemens slået sig godt og grundigt til ro efter en fortid med sprut, fri sex og stoffer. Han er på fjerde år kæreste med Nina Ingemann, som i øjeblikket læser til skuespiller i New York.

Når rapperen og tekstforfatteren er færdig med at lede sit kor i "Allstars", flytter han over til hende. Dels for at være sammen med sin udkårne, dels for at tanke ny energi til sit arbejde.

- Jeg tror på den eneste ene. Mine forældre er stadig gift, så jeg har set, det kan lade sig gøre. Vi havde et roligt og trygt hjem, selv om min far har et vildt arbejde (billedkunstner, red.). Sådan vil jeg også gerne leve, siger Clemens, som tidligt brød igennem som rapper og levede det vilde liv.

I dag har han fjernet sig fra undergrundsmiljøet og lever et borgerligt liv med Volvo, dyr lejlighed og orden på tingene.

- Det er vigtigt for mig at være i et roligt forhold. Jeg har prøvet det andet, og det gik slet ikke. Jeg husker ikke altid vores årsdage, men jeg synes, jeg er god til at sørge for, at Nina og jeg har det hyggeligt og rart sammen. Men jeg kan også nogle gange være kynisk i kærlighed, fortæller Clemens.

- Jeg er først og fremmest forelsket i det kreative felt. Og hvis jeg blev stillet over for et ultimatum om at vælge mellem min kæreste og kreative, ville jeg vælge det sidste.., men det ultimatum ved jeg, at Nina aldrig kunne finde på at stille mig.

Clemens flyver til New York den 6. december.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close