Clemens: Skal være pauseklovn

Clemens

Clemens

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Rapperen Clemens har prøvet lidt af hvert i sit 38-årige liv, og nu kan han også snart skrive cirkusartist på sit visitkort.

Han er nemlig en del af Cirkus Arenas forestilling, der har premiere til marts næste år.

Forestillingen handler om cirkuskronprinsen Patrick Berdinos søgen efter den forsvundne pauseklovn, som spilles af Clemens.

– Efter at have været på landevejen som turnerende musiker i mere end 25 år, haft et hav af roller i TV og været forfatter bag en god portion performanceteater og familieforestillinger følte jeg det som et naturligt skridt at gå hele vejen i cirkus, fortæller den 38-årige rapper og fortsætter:

- Denne gang som både vært, forfatter og instruktør. Min medvært Patrick Berdino er min perfekte modvægt. Jeg er god med ord, men tung i røven; Patrick er meget fysisk, for ikke at sige akrobatisk og atletisk, i sin scenekunst, lyder det fra den nye cirkusklovn, afslutter Clemens.

Se billedet af Patrick Berdino herunder:

patrick Berdino

Clemens lover, at han sammen med 25-årige Patrick Berdino vil være leveringsdygtig i musiske hits til store og små, en god historie og blændende numre fra årets artister, som er castet i hele verden. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close