Nyheder2. september 2014

Claudia Rex taget i dansesnyd

Claudia Rex’ partner opdagede snyderiet
Claudia Rex skal i år danse sammen med Johannes Nymark
Claudia Rex skal i år danse sammen med Johannes Nymark
 Foto: Hanne JuulFor sjette gang skal den professionelle danserinde Claudia Rex forsøge at bringe sin kendispartner så langt som muligt, når Vild med dans igen ruller over skærmen.

I år har hun dog i den grad fået sin sag for. Normalt plejer hun at gøre brug af et trick for at gøre sin partner bedre, men det har vist sig at være svært.

Hendes partner, sangeren og skuespilleren Johannes Nymark, har nemlig luret hende.

- Jeg plejer faktisk at narre min partner ved at skrue en lille smule op for tempoet i musikken, så de kommer til at danse lidt hurtigere og lidt hurtigere uden at de lægger mærke til det, men fordi Johannes har et musikøre uden lige, så opdager han det, og det nytter ikke at benægte det, indrømmer Claudia Rex.

LÆS OGSÅ: Paprika Steen klar til Vild med dans: Det frygter jeg mest

LÆS OGSÅ: Her er hele Vild med dans-holdet

- Det er meget tydeligt, når hun prøver at snyde, siger Johannes Nymark, der mener, at hofterne er hans største udfordring før Vild med dans-premieren.

- Det går meget godt, så længe vi danser stille og roligt, men så snart, der kommer tempo på, går det galt, siger skuespilleren, der i sin første dans har en hoftesvingende chachacha på programmet.

Johannes Nymark er i øvrigt gift med danseren Silas Holst, der i konkurrencen har fået vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl som partner.

Vild med dans har premiere den 12. september på TV2.

Newspaq

Sponsoreret indhold