Nyheder4. juli 2018

Claudia Rex siger stop: Ikke mere "Vild med dans"

Den 15. sæson af TV2-ballet bliver uden den labre dansebabe.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/2_134.jpg
 (Foto: All Over)
Mange mandlige seere af ”Vild med dans” må finde sig en ny darling, når den kommende sæson af fredagsbaskeren ruller over skærmen. Den veldrejede Claudia Rex kommer nemlig ikke til at indtage dansegulvet til efteråret.
– Det er slut. Jeg føler ikke rigtigt, at jeg har så meget at tilbyde programmet mere, fordi jeg har lavet det i så mange år, sagde den 31-årige lækkermås forleden til premieren på ”Seebach”-musicalen i Det Kgl. Teater, hvor hendes forlovede Pelle Emil Hebsgaard spiller med. Men afskeden har ikke været en let beslutning for Claudia. – Det kribler da i mig, nu hvor de er i gang med at lave trailere, indrømmede den mørkhårede skønhed. Frøken Rex nåede at deltage i det populære show syv gange, og i 2012 formåede hun at ende øverst på sejrsskamlen med TV-værten Joakim Ingversen, som hun siden hen var kæreste med i en kort periode. Nu får den kommende husbond Pelle så al opmærksomheden.

Vendte tilbage sidste år

Det er ikke første gang, at Claudia Rex stopper i "Vild med dans".

Tilbage i 2014 valgte hun nemlig også at forlade programmet.

Sidste år vendte hun så tilbage igen, hvor hun dansede med komikeren Simon Jul, men nu tyder det altså på, at det er endegyldigt slut for Claudia Rex.

Se flere billeder af Claudia i galleriet herunder

Fra kyske Rex til Claudia Sex

Sponsoreret indhold