Nyheder11. januar 2018

Claudia Rex fortæller om det romantiske frieri

Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard blev forlovet nytårsaftensdag, nu fortæller Claudia om det romantiske frieri, som kæresten havde planlagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claudia-rex-og-pelle-emil-hebsgaard.jpg
 (Foto: All Over)

Det nyforelskede par havde nemlig aftalt, at de på årets sidste dag skulle overraske hinanden med en ting, som de skulle lave.

Her havde Claudia inviteret Pelle Emil ud at stå på skøjter på Frederiksberg. Efterfølgende var det så Claudias tur til at blive overrasket, så hun fik bind for øjnene og blev kørt til Frederiksborg Slot i Hillerød.

- Med bind for øjnene blev jeg kørt afsted og fik først lov til at åbne øjnene, da jeg stod foran den kirke, som jeg altid har ønsket mig at blive gift i. Frederiksborg Slots Kirke. Jeg skal nemlig fortælle Jer, at denne kirke har været vidne til mange smukke begivenheder i min familie og jeg selv er døbt der, skriver Claudia på bloggen.

På slottet havde Pelle Emil sørget for at en privat rundtur, hvor han havde memoreret en masse historier om slottet.

- Jeg elsker jo historie og midt i min indlevelse og indre rejse tilbage i tiden, lagde jeg slet ikke mærke til, at Pelle begyndte at blive mere og mere nervøs. Da rundvisningen var ved sin ende stoppede vi i dronningens bedekammer med udsigt over hele det smukke kirkerum…Pelle faldt på sit ene knæ og friede til mig, skriver "Vild med dans"-darlingen.

- Det var simpelthen så romantisk! Jeg vidste godt at Pelle var skabt for mig, men han undersstregede det lige ved, at planlægge et så fantastisk frieri lige efter mit hjerte.

Men det romantiske frieri var slet ikke slut der. Pelle Emil havde nemlig arrangeret at flere af Claudia og hans venner og familie var dukket op i slotskirken, så da Claudia havde sagt ja strømmede det ud med venner og bekendte.

Stod frem som kærester i maj

Pelle Emil Hebsgaard og Claudia Rex har været sammen siden maj.

Men selvom Pelle Emil og Claudia kun har været sammen i otte måneder, så har han flere gange fortalt, hvor glad han er for dansebaben.

– Vi passer bare sindssygt godt sammen. Det er tandhjul, der bare slår klik, og alting er faldet i hak de seneste to uger, fortalte en smaskforelsket Pelle Emil Hebsgaard til SE og HØR i maj.

Og han kunne allerede dengang ikke skjule sin begejstring for sin yndige "Vild med dans"-danserinde, Claudia Rex.

- Jeg har landet Danmarks smukkeste pige, er du sindssyg, jeg har lavet en overscoring langt op til universet, udbrød skuespilleren begejstret om sit nye forhold til Claudia Rex.

Du kan se flere billeder af Claudia Rex i galleriet herunder

Fra kyske Rex til Claudia Sex

Sponsoreret indhold