Nyheder23. april 2017

Citybois måtte aflyse i sidste øjeblik

400 skuffede fans måtte gå hjem uden at have set Citybois, da duoen aflyste 20 minutter før koncertstart.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-19951.jpg
 Foto: Aller Media

Der blev ingen koncert med Citybois for de veloplagte fans, der var mødt op ved Kulturhuset Viften i Rødovre lørdag aften.

Citybois måtte nemlig 20 minutter, før de skulle på scenen, aflyse koncerten, da Anthon havde smerter i ryggen og simpelthen ikke var i stand til at optræde.

På Anthon og Thors facebook-side er der fra duoen side selv kommet en update:

- Det er med stor stor ærgrelse at vi måtte aflyse aftenens show i Rødovre / Viften. Anthon har enorme rygsmerter som har taget til i løbet af dagen, og har svært ved at holde sig oprejst. Vi har haft behandling ude på venue og forsøgt med smertestillende uden hjælp. Anthon beklager af hele sit hjerte og tænker kun på hvornår han kan gøre det godt igen med en ny koncert. Billetter kan refunderes samme sted hvor billetterne er købt. Og vi søsætter straks en ny koncert hvor jeres billetter kan benyttes. Offentliggørelse om dette følger indenfor for få dage.

Arrangørerne er naturligvis ærgerlige over, at koncerten ikke kunne gennemføres, men Anthon prøvede til det sidste at blive klar.

- Alle mennesker var kommet ind i salen, da vi måtte aflyse koncerten, fordi Anthon er syg. Det er vi rigtig kede af, men Anthon har virkelig kæmpet for at komme på benene, men det lykkedes ikke, siger kulturhusleder, Lau Wulfsberg til Ekstra Bladet.

- Det er da virkeligt ærgerligt, men folk tog det rigtig pænt. De mange fans tænker jo også på hans helbred.

Man regner med, at der er nyt om en ny koncert senest på tirsdag.

Se flere billeder af Citybois her:

Citybois - stort galleri med Anthon og Thor

Sponsoreret indhold