Nyheder7. juni 2015

Cisilia: Nu gælder det musikken

Den storhittende 16-årige pige er snart færdig med niende klasse, så nu gælder det kun musikken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-66682.jpg
 Thomas Laursen

For et år siden havde 16-årige Cisilia end ikke udgivet sin første single, men efter athun i december sidste år udgav sin anden single "Vi to datid nu", er det gået stærkt for den talentfulde pige.

Det har været et hektisk halvt år for Cisilia, der snart er færdig med niende klasse.

- Jeg går i niende klasse, men nu mangler jeg kun mine eksamener, så har jeg afsluttet folkeskolen, fortæller hun til SE og HØR.

- Derefter er der bare 100 procent fokus på min musik. Jeg kan ikke se, hvad det ville gøre for mig at tage gymnasiet. Det ville jeg gøre, hvis ikke jeg havde min musik. Men nu er det musik, der er min skole, fortæller sangerinden.

- Hvorfor ikke gribe chancen, når den er der.

Og det har hun jo ret i, for skolen render formentlig ikke nogen steder.

Hendes sommer bliver også travl, da hun skal rundt i landet og give 40 koncerter. Heriblandt skal hun spille på Grøn Koncert.

- Det var vildt, at Grøn Koncert vil have mig til at stå på deres scene. Det er helt vildt sjovt og spændende, at jeg pludselig skal stå på samme scene som alle de kunstnere, som jeg har set op til. Jeg glæder mig til at stå på scenen og høre folk skrige og synge med, smiler Cisilia, der denne sommer kan se frem til 40 koncerter:så jeg får rigtig travlt.

- Så jeg får rigtig travlt.

Sponsoreret indhold